Pierwsza licytacja komisów na serwerze! - 6 milionów wydane!
-
[center] [/center]
[center]Pierwsza licytacja komisów na serwerze! - ile wydano pieniędzy?[/center]
[center]Tydzień od rozpoczęcia serwera odbyła się pierwsza licytacja komisów, w której łącznie zostało wylicytowane 20 takich biznesów. Całe wydarzenie odbyło się w Ocean Docks Los Santos w specjalnie przygotowanym do tego miejscu.[/center]
[center] [/center]
[center]Połowa komisów była wylicytowana poprzez kupno losów przez graczy. Ceny kuponów wahały się od 100 euro do 25 tysięcy euro! Łącznie na kupony gracze przeznaczyli 3.807.700.00 euro! Natomiast na standardowe licytacje użytkownicy naszego serwera wydali 2.399.000.00 euro! Sumując te kwoty, daje nam to 6.206.700.00 euro! Jest to ogromna suma, biorąc pod uwagę że serwer wystartował tydzień temu.[/center]
Nowe biznesy pozwolą na pojawienie się w obiegu nowych pojazdów takich jak:
Premier Sabre Stalion Buffalo Admiral Huntley Landstalker Manana Burrito
[center]Dziękujemy wszystkim za udział w licytacji, podczas wydarzenia na serwerze ustanowiliśmy nowy rekord graczy - 829![/center]
[center]Dajcie znać w komentarzach, jak bardzo gracze przepłacili za swoje nowe biznesy, oraz na jaki nowy pojazd będziecie polować![/center]
[right]Przygotowali
@MrKacperol
@Demianeg
@kubsiik[/right] -
przepłacili i to za bardzo xdd
-
Ja myślałem że te komisy po 50 k będą chodzić xddd
-
Niestety nie udało się nic wylicytować lub wygrać, ale loteria była de besta
-
Dobra robota chłopaki z tym artykułem
-