Skarga na <Pawelek>
-
Nick: Kurzawa
Nick oskarżonego: Pawelek
Serial: 9BB9EC66718E75444BD8EF46F968DF42
Data i godzina zdarzenia: 16.04.2023 około 20:00
Opis sytuacji: Jeździłem na taxi, tak jak połowa serwera (wiadomo przy takiej ilości ludzi jest straszny zamęt) no i kochany administrator zabiera mi prawo jazdy [Bez powodu] Dlaczego bez powodu? Zaraz do tego przejdę.
Dowody: https://youtu.be/RA4Q_qBB0S4 - klip za całej akcji, gdzie odziwo ,,Taranowałem" fakt faktem, na początku wpadłem w poślizg przez plamę oleju i uderzyłem w samochód, ale przy takiej ilosci osób jezdzacej na taxi takie rzeczy sie dzieją poprostu, jezeli jestem winny w tej sytuacji to tak naprawde połowie serwera powinno zabrać się prawko za jazdę, bo każdy taranował itp.
Coś od siebie: Nie ukrywałem, że się zdenerwowałem po prostu bo uważam, że jestem nie winny. Pisałem do Pawelka ,,kiedy taranowałem" ,,co zrobiłem źle", dostałem odpowieź, ~ty sobie chyba żarty robisz. Nie wytlumaczyl mi w którym momencie popełniłem błąd. Nie mam też złej krwi do chłopaka z administracji bo widziałem, że jest nowy. Każdemu błędy się zdarzają. Apeluję o to, żeby odwiesić mi karę prawa jazdy i po sprawię, a dla administratora lekki pstryczek w ucho i tylę.
Dziękuję pozdrawiam i czekam na rozwiązanie sytuacji. -
zamykam, juz wszystko wyjaśnione
-
zamykam, juz wszystko wyjaśnione
-
Wyjaśnione, zamykam.
-
-