Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na członków ekipy
  3. Archiwum
  4. Skarga na <Pawelek>

Skarga na <Pawelek>

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
1 Posty 1 Uczestników 59 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • KurzawaK Niedostępny
    KurzawaK Niedostępny
    Kurzawa
    napisał ostatnio edytowany przez

Nick: Kurzawa
    Nick oskarżonego: Pawelek
    Serial: 9BB9EC66718E75444BD8EF46F968DF42
    Data i godzina zdarzenia: 16.04.2023 około 20:00
    Opis sytuacji: Jeździłem na taxi, tak jak połowa serwera (wiadomo przy takiej ilości ludzi jest straszny zamęt) no i kochany administrator zabiera mi prawo jazdy [Bez powodu] Dlaczego bez powodu? Zaraz do tego przejdę.
    Dowody: https://youtu.be/RA4Q_qBB0S4 - klip za całej akcji, gdzie odziwo ,,Taranowałem" fakt faktem, na początku wpadłem w poślizg przez plamę oleju i uderzyłem w samochód, ale przy takiej ilosci osób jezdzacej na taxi takie rzeczy sie dzieją poprostu, jezeli jestem winny w tej sytuacji to tak naprawde połowie serwera powinno zabrać się prawko za jazdę, bo każdy taranował itp.
    Coś od siebie: Nie ukrywałem, że się zdenerwowałem po prostu bo uważam, że jestem nie winny. Pisałem do Pawelka ,,kiedy taranowałem" ,,co zrobiłem źle", dostałem odpowieź, ~ty sobie chyba żarty robisz. Nie wytlumaczyl mi w którym momencie popełniłem błąd. Nie mam też złej krwi do chłopaka z administracji bo widziałem, że jest nowy. Każdemu błędy się zdarzają. Apeluję o to, żeby odwiesić mi karę prawa jazdy i po sprawię, a dla administratora lekki pstryczek w ucho i tylę.
    Dziękuję pozdrawiam i czekam na rozwiązanie sytuacji.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • VertanV Vertan zablokował ten temat dnia
    • VertanV Vertan przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
    • Pierwszy post
      Ostatni post
    0
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy