cześć
-
no cześć
wielu ludzi mnie pyta w grze czy ja to jestem ja czy nie, to ja odpowiadam że tak, to znaczy ja jestem ten sam co kiedyś byłem tam
no i tu film na dowód
serwus -
no cześć
wielu ludzi mnie pyta w grze czy ja to jestem ja czy nie, to ja odpowiadam że tak, to znaczy ja jestem ten sam co kiedyś byłem tam
no i tu film na dowód
serwus@OjczeWasz To nie on, shakował konto na jutubie i udaje że to on ale to nie on bo on to on nie on.
-
no cześć
no i tu film na dowód
serwus@OjczeWasz siemka

-
Elo Elo
-
No witam serdecznie

-
siemanko, dzień doberek

-
no cześć
no i tu film na dowód
serwus@OjczeWasz Siemasz
-
no cześć
no i tu film na dowód
serwus@OjczeWasz Siemka
-
no cześć
no i tu film na dowód
serwusNo cześć

-
Brak zainteresowania, zamykam i przenoszę do archiwum.
-
A AdriaNoo odblokował ten temat dnia
-
A AdriaNoo zablokował ten temat dnia
-
A AdriaNoo przeniósł ten temat z Przywitaj się / Pożegnaj się dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się