Dlaczego usuneliscie wyjaśnienie?
-
Manipulacja ze strony administracji ma się w najlepsze na tym śmietniku.
Między odpowiedzią GRZ a Aska znajdowała się moja odpowiedź na zarzuty, ale ktoś ją usunął.
W takim razie powtórzę to jeszcze raz – w skrócie:Wciąż pamiętam sytuację z tymi czerwonymi pojazdami, które zostały zakupione za zrespioną kasę cheatami. Dostaliście za to bana a pojazdy zostały wylicytowane. Jeden z nich do dziś jest na moim koncie z rejestracją „CWELE” co chyba się zgadza, prawda?
Więc daruj sobie kłamstwa, że coś dostałeś bo ludzie to czytają i naprawdę wierzą przykładem jest @Chmielo na screenie jako Michalek - tutaj podziękowania dla szpiega z administracji za udostępnienie kto to jest.
Miłego dnia. -
Po 1 nie jest to Soczku usunięte tylko temat został zamknięty po wyjaśnieniach @Vertan i jest to w archiwum, dam ci link, bo ty twierdzisz, że serwer ogarniasz, a wejdź w archiwum nie umiesz.
https://forum.pylife-rpg.pl/topic/3148/pożegnanie/17Musisz mi misiu polecisz tego twojego „szpiega”, czyli samego ciebie, biorąc z konsoli logowania mój serial wklejenie go w google i wyskakuje forum pylife razem z rekrutacją do SAPD to naprawdę musiałeś się natrudzić, aby znaleźć, jaki mam naprawdę nick XDD. Kontynuuje, Typek u was ma przegrane 30h i ma osiągniecie 50k, a parę minut później 500k i tłumaczy się potekstem, że dostał od typka zgaduje, że od ciebie, bo wy w jednym gangu to liżecie się pewnie dobrze. @Remonafidex bardzo ładnie ci wyjaśnił, czemu tak jest. Pograł 3h i osiągnął już majątek taki, że przy prawdziwej grze musisz pograć z 150h „mówiąc od zera”. Skończ już pie****lić, bo rzygać się chce, bo tak hejtujesz, że pylife v2 to pylife v2 tamto, a wpierdalasz się tylko i płaczesz. Zamknij się już w tym twoim serwerku, rozdawaj kasę za pisanie „WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO ITD. ITD.” i żyj tylko tam u siebie. W ogóle też tego nie rozumiem. Czemu tylko ty wbijasz tu i rozpisujesz swoje żale, a jakoś żaden gracz od nas nie wbija do ciebie na forum, aby wypisać swoje żale na twój temat. Ty jednak naprawdę masz te 14 lat, bo albo masz takie nudne życie i myślałeś, że ściągniesz paczkę z 8 lite, nazwiesz serwer Pylife i będzie u ciebie grało po 500 osób i będziesz trzepał hajs za Golda albo premkę, ale się trochę przeliczyłeś z tym. Może zamiast tu pisać kolejnego posta mógłbyś napisać sobie jakąś reklamę na grupach MTA, czy coś? Płacz jest, bo nikt u ciebie nie chce grać, a ty zamiast zrobić reklamę piszesz posta, że @Vertan usunął twój post który w rzeczywistości jest w Archiwum nadal widoczny dla wszystkich XD.
I na koniec jakby to @Vertan napisał:
W imieniu całej administracji serwera chciałbym Ci podziękować za trud, który włożyłeś, by wejść tutaj na forum, stworzyć konto i rozpisać swoje żale oraz odwagę której nie masz, tworząc „anonimowe” konto. Życzę Ci miłej gry u konkurencji, wszystkiego dobrego.buziak
-
@Chmielo Problemy z czytaniem? Wkleiłem screena z startego postu i napisałem "Między odpowiedzią GRZ a Aska znajdowała się moja odpowiedź na zarzuty, ale ktoś ją usunął.
W takim razie powtórzę to jeszcze raz – w skrócie:"Tak dostał od typka 500k ale chyba zapomniałeś lub celowo wyciałes z kontekstu że dał mu je cheater i oddał je żebrakowi żeby nie dostać bana.
Na tym serwerze też są konta cheaterow i tych co dostali prezent od cheaterow i mają osiągnięcie za stan konta.
Fajne że się rozpisałeś ale to wszystko jest bez sensu dalej piszesz mity które już oblałem setki razy z dowodami.
Ale cóż jesteś osobą o małym ilorazie inteligencji i sam się do tego przyznałes gdyż rzekomo jesteś transem. -
@Chmielo Dalej to samo. Nie dziwię się że tu grasz
Czekam na wypowiedź jakiegoś admina który wytłumaczy dlaczego usunął mój wpis a resztę zostawił. -
@Chmielo Ale odlejka jesteś hah. Miłej nocki wyśpij się może któregoś dnia się otrząśniesz.
-
W imieniu całej administracji serwera chciałbym Ci podziękować za trud, który włożyłeś, by wejść tutaj na forum, stworzyć konto i rozpisać swoje żale oraz odwagę której nie masz, tworząc „anonimowe” konto. Życzę Ci miłej gry u konkurencji, wszystkiego dobrego. - to chyba idealne podsumowanie xd
Nikt nie ma zamiaru z toba dyskutowac i marnowac na ciebie czas, zyj w swoim swiecie wyimaginowanym i tyle. -
P Patryczeq* zablokował ten temat
-
P Patryczeq* przeniósł ten temat z Offtopic