SAPD - Rekrutacja 04.2025
-
Rekrutacja do San Andreas Police Department!
Rusza pierwsza w tym roku rekrutacja w szeregi SAPD! Jesteśmy Frakcją odpowiedzialną za utrzymanie porządku na terenie całego stanu San Andreas. Do naszych zadań należy utrzymywanie stałego patrolu we wszystkich miejscach stanu, prowadzenie dochodzeń, pomiary prędkości, kontrole drogowe, zabezpieczanie miejsc zdarzeń, obstawa i zabezpieczanie imprez masowych oraz wiele innych! Prowadzimy szeroko zakrojoną restrukturyzację naszej Frakcji - masz niepowtarzalną okazję wpłynąć na jej kształt oraz kierunek, w którym będzie podążać w przyszłości. Wymagamy od Ciebie zaangażowania, braku aktywnych kar na serwerze, wysokiej kultury osobistej, otwartej głowy, chęci do współpracy, komunikatora Discord oraz mikrofonu. Co oferujemy? Doskonałą atmosferę, młody zespół, stabilne źródło dochodu, możliwości doskonalenia się, szansę na szybkie awanse oraz ciekawą i angażującą służbę. Koniecznie wspomnij w podaniu o bransoletach, żebyśmy wiedzieli, że traktujesz rekrutację poważnie. Mamy też całkiem ciekawe auta frakcyjne, do których - kto wie - być może pewnego dnia wsiądziesz, aby ująć wyjątkowo groźnego przestępcę! Posiadamy również własną mapę treningową, na której planujemy o wiele ciekawsze szkolenia, niż tylko ćwiczenie pościgów czy manewrów PIT. Do Twoich codziennych zadań będą należeć (między innymi): działania patrolowo-prewencyjne, kontrole drogowe, pościgi, aresztowania, współpraca z innymi Frakcjami, przesłuchania oraz wiele więcej! Nie czekaj - nabór na pewno nie będzie czekać na Ciebie! Pamiętaj też, że podanie to Twoja wizytówka - zaprezentuj się najlepiej jak potrafisz!
Jak wygląda rekrutacja i co po niej?
Wypełnij zamieszczony niżej wzór podania jako odpowiedź do tego tematu. Po zamknięciu rekrutacji przejrzymy wszystkie podania i podejmiemy decyzję o tym, kogo przyjmujemy. Wypatruj wyników w naszym dziale na forum.
Po przyjęciu zaprosimy Cię na pierwsze spotkanie, gdzie będziemy mieli okazję się poznać. Otrzymasz dostęp do materiałów szkoleniowych oraz będziesz miał swoje pierwsze szkolenie! Następne będziemy organizować w kolejnych dniach. Po szkoleniach czeka Cię egzamin. Jeżeli go zdasz, zostaniesz z nami!Wzór podania:
Imię: [Twoje imię]
Nick: [Twój aktualny nick na serwerze]
UID: [do sprawdzenia w grze po wpisaniu /info oraz w Panelu https://panel.pylife-rpg.pl/ po wpisaniu nicku na górze - na końcu adresu strony będzie podane Twoje UID]
Ilość przegranych godzin: [tutaj wpisz, ile godzin spędziłeś już na serwerze; do sprawdzenia tak samo, jak UID]
Discord: [Twój username na Discordzie]
Czy posiadasz mikrofon: [tak/nie]
Serial: [serial możesz sprawdzić w konsoli po wpisaniu serial]
Czy byłeś kiedykolwiek karany - jeżeli tak, to za co: [nie/tak + powód]
Coś o sobie: [napisz tutaj coś na swój temat, żebyśmy mieli okazję Cię poznać]
Czy masz jakieś doświadczenie ze służbami mundurowymi lub policją: [nie/tak + możesz napisać, jakie]
Dlaczego akurat Ty? [umotywuj nam swoją kandydaturę]Wahasz się przed napisaniem podania? Nie czekaj, bo ta rekrutacja nie będzie czekać!
Na podania czekamy przez tydzień z opcjonalnym przedłużeniem do piątku 18.04.2025.Reaktywacja SAPD dzieję się na Twoich oczach! Nie czekaj, dołącz do nas i razem zbudujmy tą Frakcję tak, jak chcemy!
-
Imię: Piotr
Nick: Sikor
UID: 1792
Ilość przegranych godzin: 100h
Discord: pr0st0wryj
Czy posiadasz mikrofon: Tak
Serial: 127EF67ED5D675BB23A629374CA98B02
Czy byłeś kiedykolwiek karany - Nie
Coś o sobie: Mam na imię Piotr, mam 27 lat, mieszkam w stolicy województwa podlaskiego - Białegostoku. Prowadzę działalność logistyczną, oraz pośrednicze w wypożyczalni aut. W wolnych chwilach lubię pograć w MTA oraz Lienage 2. Nie lubie za to bransoletek.
Czy masz jakieś doświadczenie ze służbami mundurowymi lub policją: Nie
Dlaczego akurat Ty? Jestem odpowiednią osobą aby wstąpić w szeregi SAPD. Jestem osobą konsekwentną co uważam za podstawę. Nie jestem typem "odwalacza", z pewnością moja osoba w naszej społeczności nie jest tak spostrzegana. Lubię odgrywać RP, wczuć się w odgrywaną postać, co również powinno plusować. -
Imię: Michał
Nick: Hyzio
UID: 2063
Ilość przegranych godzin: 120
Discord: .dis.ork. / jellymike
Czy posiadasz mikrofon: tak
Serial: 4176D1BB01ECE0A210DA0AD3326262A2
Czy byłeś kiedykolwiek karany - jeżeli tak, to za co: tak - posiadanie narkotyków miękkich
Coś o sobie: Jestem człowiekiem, który zawsze widzi szklankę w połowie pełną – nawet jeśli ktoś ją właśnie wylał. Cechuje mnie zdrowy dystans do siebie, co oznacza, że śmieję się zarówno z własnych pomyłek, jak i cudzych żartów. W stresujących sytuacjach potrafię zachować zimną krew, bo wiem, że panika to pierwszy krok do klęski (i chaosu na komendzie). Lubię wyzwania, bo jak mówią – kto nie ryzykuje, ten nie prowadzi radiowozu z syreną na pełnym gazie. A poza tym, dobrze dogaduję się z ludźmi, bo każdy zasługuje na szansę, zanim go zaaresztuję.
Czy masz jakieś doświadczenie ze służbami mundurowymi lub policją: Coś tam kiedyś się liznęło
Dlaczego akurat Ty? Bo kto inny przyjdzie na patrol z takim entuzjazmem i świetnym humorem jak ja? Mam dar rozładowywania napięcia (czasem nawet dosłownie, gdy trzeba unieszkodliwić przestępcę). Moja elastyczność pozwoli mi dostosować się do każdej sytuacji, od gonienia przestępców po rozwiązywanie konfliktów między kolegami o to, kto wypił ostatnią kawę. A poza tym, jestem przekonany, że razem z SAPD możemy stworzyć zespół nie do zdarcia – jak z dobrego filmu akcji, ale z happy endem. -
Imię: Kamil
Nick: AnekkPL
UID: 14323
Ilość przegranych godzin: 17 godzin ale gram bardzo dużo do 10 godzin dziennie
Discord: darek_otwurz
Serial: * Twój numer seryjny to: 11CC7B51D4F9145EDA55A26CB3AF53B2
Czy byłeś kiedykolwiek karany - nie karany w grze a w irl siedzialem w wiezieniu 8 mies za pobicie i uszkodzenia mienia panstwowego.
Coś o sobie: witam jestem kamil gram juz w gta SA od 20 lat ponad jest to gra z dziecinstwa i zawsze do niej powracam bo jest wysmienita w wolnym czasie od gta xd bo spedzam tu bardzo dlugo ... jak jest czas to jezdze motorem czasami zjazdy downhill na rowerku posiadam 2 auta i 3 motoryki ogolnie lubie pic piwo i relaksowac sie przy gta ..
Czy masz jakieś doświadczenie ze służbami mundurowymi lub policją: kiedys cos tam probowalem na innnym serwerze wiec bedzie dobrzze jak ktos mi przypomni to i owo
Dlaczego akurat Ty? zostalem zachecony przez administratora rcon serwera zeby sprobowac jako paru kolegow ktorych gra na serwerze i mysle ze moja duza obecnoscia zdzialamy i bedziemy wspolpracowac razem pozdrawiam goraco AnekPL do usłyszenia ! -
Imię: Mateusz
Nick: Mati420
UID: 14320
Ilość przegranych godzin: 103
Discord: mati4196
Serial: F9E4001C74564FC20317A307DE88BB74
Czy byłeś kiedykolwiek karany - jeżeli tak, to za co: nie
Coś o sobie:Gram w gta od 11 lat na zmiane Mta oraz Fivem. Student transportu o specjalizacji budowa i tuning, od zawsze gram w gry multiplayer , pozytywnie nastawiony
Czy masz jakieś doświadczenie ze służbami mundurowymi lub policją: tak + okolo 200h odgrywania policjanta w fivem rp
Dlaczego akurat Ty? Lubie interakcje z innymi potrafie byc zabawny jak i stanowczy. teraz mam sporo wolngo czasu wiec moge patrolowac san andreasdodatkowo od poczatku zbieram reputacje na + specjalnie zeby dostac sie do sluzb
-
Imię: Slawek
Nick: Slavkoo
UID: 2458
Ilość przegranych godzin: 140h
Discord: Slavkoo
Czy posiadasz mikrofon: Tak.
Serial: 4AAE68C14D77C7D4E25F5F82C0545B93
Czy byłeś kiedykolwiek karany - Nie.
Coś o sobie: Hejka, nazywam sie Slawek. Mam 27 lat i na codzien pracuje jako piekarz. Glownie interesuje sie motoryzacja, ale jestem tak zwanym "Murarzem, tynkarzem i akrobata" jezeli chodzi o hobby.
Czy masz jakieś doświadczenie ze służbami mundurowymi lub policją: Tak. Bylem czlonkiem frakcji SMSA na starej edycji serwera.
Dlaczego akurat Ty? Zawsze lubilem udzielac sie w jakiejs formie na serwerze i uwazam, ze bycie czescia frakcji jest swietnym tego rozwiazaniem. Jak tez wczesniej wspomnialem mam troche doswiadczenia z innej frakcji na poprzedniej edycji serwera. Mysle, ze dolaczenie do SAPD zaoferuje mi wiele godzin spedzonych w ciekawy sposob i pomoze sie rozwijac. -
Imię:
Jakub
Nick:
Chmielo
UID:
3341
Ilość przegranych godzin:
20h od 2 dni kontynuuje rozgrywkę (Lecz sądzę że nie ma tu znaczenia ilość godzin gdyż to serwer v2)
MTA gram już od ponad 11 lat, moja ilość godzin na wszystkich serwerach to prawie +2000h.
Discord:
Chmielo
Czy posiadasz mikrofon:
Tak, posiadam
Serial:
D78E4E147E634A62B26EDCD8CBCD5E23
Czy byłeś kiedykolwiek karany:
Nie, nie byłem. Większość mojego stażu w MTA starałem się nie odwalać i grać jak należy, lecz człowiek czasami też popełnia błędy
Coś o sobie:
Mam na imię Jakub mam 25 lat i pochodzę z województwa lubelskiego. Na co dzień pracuje w Wojsku na stanowisku kierowcy, a w wolnych chwilach grzebie coś przy samochodach jako Mechanik. Interesuje się motoryzacją, sportami wodnymi oraz car audio. Jestem osobą spokojną, wyluzowaną oraz pomocną, jak ktoś mnie o coś poprosi to zawsze dotrzymuje słowa i nie odkładam tego na później tylko od razu biorę się do działania.
Czy masz jakieś doświadczenie ze służbami mundurowymi lub policją:
Tak, jak wspomniałem wyżej pracuje w Wojsku jeśli chodzi o życie prywatne i współpracujemy z Policją i dopytuje ich o coś nie coś bo interesuje mnie ich praca, natomiast jeśli państwo pytają o serwery to większość czasu spędziłem w służbach właśnie w SAPD.
Dlaczego akurat Ty?
Nie wiem, czy do końca ja, bo na pewno znajdą się gracze z większą ilości godzin i doświadczeniem. Natomiast ja mogę od siebie zapewnić dojrzałość, pomoc dla graczy oraz podchodzenie starannie do każdej osoby bądź sytuacji indywidualnie. Chciałbym ciągle się szkolić i uczyć nowych rzeczy, współpracować ze służbami oraz czas pokaże może także możliwość awansu?Dziękuje za przeczytanie mojego podania do Frakcji SAPD z poważaniem Chmielo.
Ostatnią zapiąłem dziewczynę w Bransoletki