Nabór ,,Otwarty'' do Służby Przygotowawczej Państwowej Straży Pożarnej.
-
Nabór ,,Otwarty'' do Służby Przygotowawczej Państwowej Straży Pożarnej
Komenda Głowna Państwowej Straży Pożarnej w Los Santos z dniem 05.01.2025 otwiera nabór ,,Otwarty'' do Służby Przygotowawczej.
Nabór otwarty oznacza, że zgłoszenia będą oceniane na bieżąco.
Państwowa Straż Pożarna - zawodowa, umundurowana i wyposażona w specjalistyczny sprzęt formacja, przeznaczona do walki z pożarami, klęskami żywiołowymi i innymi miejscowymi zagrożeniami.
Jakie zadania ma Państwowa Straż Pożarna?
-
rozpoznawanie zagrożeń pożarowych i innych miejscowych zagrożeń;
-
organizowanie i prowadzenie akcji ratowniczych w czasie pożarów, klęsk żywiołowych lub likwidacji miejscowych zagrożeń;
-
wykonywanie pomocniczych specjalistycznych czynności ratowniczych w czasie klęsk żywiołowych lub likwidacji miejscowych zagrożeń przez inne służby ratownicze;
-
Dbanie o bezpieczeństwo obywateli serwera Play Your Life V2;
Jak wygląda proces rekrutacji?
Proces rekrutacji składa się z dwóch etapów.
Pierwszy z nich to dostanie się poprzez przyjęcie do struktur Państwowej Straży Pożarnej, drugi to przejście kursu podstawowego, który kończy się egzaminem weryfikującym zdobytą wiedzę, przez strażaka. Jeśli chcesz zwiększyć swoje szanse wspomnij w podaniu o drabinie. Dołączając do struktur Państwowej Straży Pożarnej, karierę zaczynasz od stopnia Strażak, gdzie po egzaminie końcowym otrzymasz stopień Starszego Strażaka lub wyżej, zależnie od wyniku z egzaminu.Wzór podania:
- Nick:
- Imie:
- Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?:
- Posiadasz jakieś kary serwerowe?:
- Posiadasz sprawny mikrofon?:
- Coś o sobie:
- Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:
- Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać:
- Coś od siebie:
Życzymy powodzenia!
Komisja rekrutacyjna. -
-
Nick: Karczino
Imie: Karol
Discord: karczino__71129
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?: Tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Nie
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Coś o sobie: Jestem Karol, mam 25lat, na codzień prowadzę własną działaność o charaketrze energetycznym, zasilanie farm fotowoltaicznych jak i wiatrowych, w wolnym czasie lubie popykac w starego pylka.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: Tak, byłem pare lat w OSP
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: myślę że moja cecha charakteru bezproblemowej oraz bezkonfliktowej współpracy z innymi przyda sie na jednostce, chetnię przypomne sobie wszystkie szkolenia jak i chętnie nauczę sie rzeczy o których nie wiedzialem.
Coś od siebie: bardzo licze na pozytywne rozpatrzenie podania, szczerze powiem ze aktualnie mam okolo 8h ale dobije regulaminowo do 10.Pozdrawiam.
Wspominam o drabinie.
-
Nick:Nowak716
Imie:Kuba
Discord:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?:tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?:nie
Posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Coś o sobie:jestem Kuba szukam fajnej zabawy, nowych doswiadczen życiowych jak i serwerowych, i chce zapoznać się jak wygląda praca
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:tak
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać:jestem bardzo pracowity i mało wymagający zazwyczaj kromka chleba wystarczy i szklanka wody, dotego praca w zespole w żaden sposób mi nie przeszkadza, moj charakter pozwala na pracę zespołową i potrafienie wykonania zadań
Coś od siebie: Mam nadzieje ze podanie będzie rozpatrzone pomyślnie, bo mam bardzo chęć pomóc w rozwoju frakcji jak i rozwoju serwera na lepszeWspominam o drabinie
-
-
Nick:Jocker*
Imie:Patryk
Discord:serek1224
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?:Tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?:Nie
Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Coś o sobie:Mam na imie Patryk mam 26 lat. z zawodu jestem stolarzem,ale pracuje jako dekarz.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: nie stety nie mam zadnego doswiadczenia.
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Ponieważ jestem odwarzny lubie ogromne ryzyko. Lubie również bardzo pomagać ludzią.
Coś od siebie: Na poczatku chciałbym pozdrowiać cały zarząd PSP. Bardzo licze na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku ponieważ
z chcecia chciałbym wstąpić w szeregi tej frakcji. -
Nick: Bl4ckuu
Imie: Konrad
Discord: Bl4ckW00lf
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Nie posiadam
Coś o sobie: Zajmuję się muzyką od kilku lat, w wolnym czasie spędzam czas z bliskimi a jeżeli nie, to pykam w różne gierki
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: Tak posiadam, byłem 2 razy w straży pożarnej na dwóch osobnych serwerach, aczkolwiek myślę że po 2 latach przerwy od MTA, zapomniałem bardzo dużo ale wszystko do przypomnienia :pp
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Myślę że jeden, najważniejszy powód jest taki, że potrafię się przyłożyć do pracy, posiadam doświadczenie w RP oraz bardzo lubię je odgrywać
Coś od siebie: Pozdrawiam cały zarząd PSP oraz trzymam kciuki za innych którzy również napisali podania, miłego wieczoru.Wspominam o drabinie
-
Nick: Grzechu5034*
Imie: Grzegorz
Discord: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?: tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: nie
Posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Coś o sobie:Jestem Grzesiek znajomi mowią mi Grzechu , z wykształcenia jestem mechanikem,
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:nie ale tak chciałem kiedyś być w zawodowej słuzbie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Spedziłem na tym serwerze na v1 multum godzin teraz na v2 wróciłem , dogaduje sie w zespole , posiadam w miare duzo czasu wiec mysle ze podołam tej funkcji.
Coś od siebie: Mam nadzieje ze podanie będzie rozpatrzone pomyślnie. Chciałbym wejsc w szeregi frakcji isporobować swoich sił, to cos nowego dla mnie.Wspominam o drabinie
-
@Jocker, @Bl4ckuu, @Grzechu5034 wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie. Napiszcie do mnie na discordzie bodziooo_ w celu dodania do panelu i ustalenia terminów szkoleń.
-
Nick: browarekkk
Imie: Jan
Discord: brokkl
Coś o sobie: Jestem Jan, uczeszczam do 3 klasy technikum rachunkowosci, w wolnym czasie tworze skrypty do FiveM, w mta gram z pasji juz od 7 lat..
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: nie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Jestem miły oraz przyjazny, potrafie sie dostosowac do kazdej grupy osob, jak cos robie to na 100%. Mysle ze idealnie sie nadaje do tej frakcji, chcialbym sprobowac czegos nowego
Coś od siebie: Pozdrawiam caly zarzad oraz mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona. -
Wzór podania:
Nick: VukoDrakkainen
Imie: Paweł
Discord: VukoDrakkainen
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?: Tak.
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Nie, żadnych i nigdy.
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Coś o sobie: Lubię fantastykę, szeroko rozumiane technologie oraz muzykę. Aktywnie gram na gitarze, hoduję hobbystycznie kilka(naście...) ptaszników. Poza pracą staram się rozwijać (obecnie na ten przykład zaocznie kończę drugi kierunek studiów) i wychodzić poza swoją strefę komfortu.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: Nie. Za to na V1 miałem przyjemność służyć w SAPD (zaczynałem za komendatury Wasia, kończyłem gdy komendantem był Rajko).
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Przy takim stażu, jak mój, macie gwarancję solidnego Strażaka, który chętnie wprowadzi dużo spokoju i rozwagi do Frakcji.
Coś od siebie: Pozostawiam decyzję o moim przyjęciu Zarządowi i serdecznie pozdrawiam. -
@browarekkk oraz @VukoDrakkainen wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie. Napiszcie do mnie na discordzie bodziooo_ w celu dodania do panelu i ustalenia terminów szkoleń.
-
Nick: wojtekk
Imie: Wojtek
Discord: wojtas
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Dwie zabrane licencje lotnicze ponad 1.5 roku temu.
Coś o sobie: Jak nietrudno się domyślić mam na imię Wojtek. Pracuję jako hydraulik, a z wykształcenia jestem technikiem urządzeń i systemów energetyki odnawialnej.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: Nie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Jestem przyjazną i pomocną osobą. Nigdy nie byłem w żadnej frakcji i w sumie chciałbym to w końcu zmienić.
Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Wspominam o drabinie
-
@wojtekk twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Napisz do mnie na discordzie bodziooo_ w celu dodania do panelu i ustalenia terminów szkoleń.
-
Nick: wojteksko
Imie: Wojciech
Discord: wojteksko
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Nie
Coś o sobie: Na codzień prowadzę skup i sprzedaż pojazdów oraz sprowadzam pojazdy z Niemiec po za tym uwielbiam upalać gruzy i na wiosne latać sobie na moto.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:Nie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Jestem pomocnym graczem mam dużo cierpliwości oraz wieczorami sporo czasu na granie.
Coś od siebie: Pozdrawiam cały zarząd i licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. -
Nick: Pabloos*
Imie: Paweł
Discord: tak
Coś o sobie:Jestem Paweł z zawodu jestem operatorem mechanikiem pojazdów rolniczych,
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:nie ale brałem udział w gaszeniu samochodu.
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Spedziłem na tym serwerze na v1 multum godzin teraz na v2 wróciłem , dogaduje sie w zespole , posiadam w miare duzo czasu wiec mysle ze podołam tej funkcji.
Coś od siebie: Mam nadzieje ze podanie będzie rozpatrzone pomyślnie. Chciałbym wejsc w szeregi frakcji i sporobować swoich sił, to cos nowego dla mnie.Wspominam o drabinie
-
Nick: mateusz1100
Imie: Mateusz
Discord: mam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?:tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?:nie
Posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Coś o sobie: Pracuje jako ogrodnik, to bardzo satysfakcjonująca praca
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: nie ale oglądałem na żywo zawody strażackie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Gram od pierwszej edycji tego serwera i chciałem spróbować sił we frakcji
Coś od siebie: Jestem osobą, która bardzo ceni sobie możliwość rozwoju i zdobywania nowego doświadczenia. -
Nick:Pikej
Imie:Paweł
Discord:Pikej92
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?:Tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?:Nie
Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Coś o sobie:często gram
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:9 lat jest w ops
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać:Bo mam doświadczenie
Coś od siebie:Dużo czasu będę poświęcał na grę jak bym dostał bo to moja pasja. -
@wojteksko, @Pabloos, @mateusz1100, @Pikej wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie. Napiszcie do mnie na discordzie bodziooo_ w celu dodania do panelu i ustalenia terminów szkoleń.