Nabór ,,Otwarty'' do Służby Przygotowawczej Państwowej Straży Pożarnej.
-
-
Nick:Jocker*
Imie:Patryk
Discord:serek1224
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?:Tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?:Nie
Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Coś o sobie:Mam na imie Patryk mam 26 lat. z zawodu jestem stolarzem,ale pracuje jako dekarz.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: nie stety nie mam zadnego doswiadczenia.
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Ponieważ jestem odwarzny lubie ogromne ryzyko. Lubie również bardzo pomagać ludzią.
Coś od siebie: Na poczatku chciałbym pozdrowiać cały zarząd PSP. Bardzo licze na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku ponieważ
z chcecia chciałbym wstąpić w szeregi tej frakcji. -
Nick: Bl4ckuu
Imie: Konrad
Discord: Bl4ckW00lf
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?: Tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Nie posiadam
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Coś o sobie: Zajmuję się muzyką od kilku lat, w wolnym czasie spędzam czas z bliskimi a jeżeli nie, to pykam w różne gierki
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: Tak posiadam, byłem 2 razy w straży pożarnej na dwóch osobnych serwerach, aczkolwiek myślę że po 2 latach przerwy od MTA, zapomniałem bardzo dużo ale wszystko do przypomnienia :pp
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Myślę że jeden, najważniejszy powód jest taki, że potrafię się przyłożyć do pracy, posiadam doświadczenie w RP oraz bardzo lubię je odgrywać
Coś od siebie: Pozdrawiam cały zarząd PSP oraz trzymam kciuki za innych którzy również napisali podania, miłego wieczoru.Wspominam o drabinie
-
Nick: Grzechu5034*
Imie: Grzegorz
Discord: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?: tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: nie
Posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Coś o sobie:Jestem Grzesiek znajomi mowią mi Grzechu , z wykształcenia jestem mechanikem,
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:nie ale tak chciałem kiedyś być w zawodowej słuzbie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Spedziłem na tym serwerze na v1 multum godzin teraz na v2 wróciłem , dogaduje sie w zespole , posiadam w miare duzo czasu wiec mysle ze podołam tej funkcji.
Coś od siebie: Mam nadzieje ze podanie będzie rozpatrzone pomyślnie. Chciałbym wejsc w szeregi frakcji isporobować swoich sił, to cos nowego dla mnie.Wspominam o drabinie
-
@Jocker, @Bl4ckuu, @Grzechu5034 wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie. Napiszcie do mnie na discordzie bodziooo_ w celu dodania do panelu i ustalenia terminów szkoleń.
-
Nick: browarekkk
Imie: Jan
Discord: brokkl
Coś o sobie: Jestem Jan, uczeszczam do 3 klasy technikum rachunkowosci, w wolnym czasie tworze skrypty do FiveM, w mta gram z pasji juz od 7 lat..
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: nie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Jestem miły oraz przyjazny, potrafie sie dostosowac do kazdej grupy osob, jak cos robie to na 100%. Mysle ze idealnie sie nadaje do tej frakcji, chcialbym sprobowac czegos nowego
Coś od siebie: Pozdrawiam caly zarzad oraz mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona. -
Wzór podania:
Nick: VukoDrakkainen
Imie: Paweł
Discord: VukoDrakkainen
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?: Tak.
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Nie, żadnych i nigdy.
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Coś o sobie: Lubię fantastykę, szeroko rozumiane technologie oraz muzykę. Aktywnie gram na gitarze, hoduję hobbystycznie kilka(naście...) ptaszników. Poza pracą staram się rozwijać (obecnie na ten przykład zaocznie kończę drugi kierunek studiów) i wychodzić poza swoją strefę komfortu.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: Nie. Za to na V1 miałem przyjemność służyć w SAPD (zaczynałem za komendatury Wasia, kończyłem gdy komendantem był Rajko).
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Przy takim stażu, jak mój, macie gwarancję solidnego Strażaka, który chętnie wprowadzi dużo spokoju i rozwagi do Frakcji.
Coś od siebie: Pozostawiam decyzję o moim przyjęciu Zarządowi i serdecznie pozdrawiam. -
@browarekkk oraz @VukoDrakkainen wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie. Napiszcie do mnie na discordzie bodziooo_ w celu dodania do panelu i ustalenia terminów szkoleń.
-
Nick: wojtekk
Imie: Wojtek
Discord: wojtas
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Dwie zabrane licencje lotnicze ponad 1.5 roku temu.
Coś o sobie: Jak nietrudno się domyślić mam na imię Wojtek. Pracuję jako hydraulik, a z wykształcenia jestem technikiem urządzeń i systemów energetyki odnawialnej.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: Nie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Jestem przyjazną i pomocną osobą. Nigdy nie byłem w żadnej frakcji i w sumie chciałbym to w końcu zmienić.
Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Wspominam o drabinie
-
@wojtekk twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Napisz do mnie na discordzie bodziooo_ w celu dodania do panelu i ustalenia terminów szkoleń.
-
Nick: wojteksko
Imie: Wojciech
Discord: wojteksko
Posiadasz jakieś kary serwerowe?: Nie
Coś o sobie: Na codzień prowadzę skup i sprzedaż pojazdów oraz sprowadzam pojazdy z Niemiec po za tym uwielbiam upalać gruzy i na wiosne latać sobie na moto.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:Nie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Jestem pomocnym graczem mam dużo cierpliwości oraz wieczorami sporo czasu na granie.
Coś od siebie: Pozdrawiam cały zarząd i licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. -
Nick: Pabloos*
Imie: Paweł
Discord: tak
Coś o sobie:Jestem Paweł z zawodu jestem operatorem mechanikiem pojazdów rolniczych,
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:nie ale brałem udział w gaszeniu samochodu.
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Spedziłem na tym serwerze na v1 multum godzin teraz na v2 wróciłem , dogaduje sie w zespole , posiadam w miare duzo czasu wiec mysle ze podołam tej funkcji.
Coś od siebie: Mam nadzieje ze podanie będzie rozpatrzone pomyślnie. Chciałbym wejsc w szeregi frakcji i sporobować swoich sił, to cos nowego dla mnie.Wspominam o drabinie
-
Nick: mateusz1100
Imie: Mateusz
Discord: mam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?:tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?:nie
Posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Coś o sobie: Pracuje jako ogrodnik, to bardzo satysfakcjonująca praca
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?: nie ale oglądałem na żywo zawody strażackie
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać: Gram od pierwszej edycji tego serwera i chciałem spróbować sił we frakcji
Coś od siebie: Jestem osobą, która bardzo ceni sobie możliwość rozwoju i zdobywania nowego doświadczenia. -
Nick:Pikej
Imie:Paweł
Discord:Pikej92
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji i go akceptujesz?:Tak
Posiadasz jakieś kary serwerowe?:Nie
Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Coś o sobie:często gram
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z strażą pożarną w życiu realnym lub na innym serwerze?:9 lat jest w ops
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać:Bo mam doświadczenie
Coś od siebie:Dużo czasu będę poświęcał na grę jak bym dostał bo to moja pasja. -
@wojteksko, @Pabloos, @mateusz1100, @Pikej wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie. Napiszcie do mnie na discordzie bodziooo_ w celu dodania do panelu i ustalenia terminów szkoleń.