Skarga na Jboy
-
Nick oskarżającego: |SIGMA|KubaGTHD|SIGMA|
Nick funkcjonariusza: Jboy
Data i godzina zdarzenia: 15:50 jakos 17.11.2024
Opis sytuacji: Jechałem sobie spokojnie autostradą na garver bridge i nagle wjezdzam w 4 osoby, w tym 3 które były na służbie frakcyjnej. Z tego co sie dowiedziałem odgrywała się tam akcja skoczka, którą po prostu funkcjonariusz źle zabezpieczył i chciałbym aby poniósł za to konsekwencje. W dodatku jego koledzy ze służby straszyli mnie skargą, nie wiem za co.
[2024-11-17 15:55:42] [Output] : << |POZDRO|Badus(18): informujemy o skardze
Dowody: https://imgur.com/a/GXJuKGb -
Xddd fuszerka fest trzeba poćwiczyć zabezpieczenia
-
Proszę o wypowiedź @JBoy z opisem zdarzenia. Parę informacji już zebrałem prywatnie lecz chcę poznać cały punkt widzenia funkcjonariusza.
-
Może i ja bym coś dopowiedział, bo byłem przy tej akcji. Gdy kolega spadł z Tego całego zgłoszenia na asfalt wraz z funkcjonariuszem JBoy, pobiegliśmy od razu, Zbadać co się stało czy kolega przeżył czy nie, bez zbędnego tracenia czasu. Prawda taka ze wystarczy zachować szczególną ostrożność na drodze i by nas zauważył (ale iż posiadam nagranie na którym widać Że kolega zawraca na końcu autostrady bez końca, gdy my z Jboy'em próbujemy uratować życie kolegi) wracam do wypowiedzi.. Ale on wolał utrudniać nam pracę i znaleźć Choć jeden argument żeby napisać na kogoś Skargę :PP No nic nie zrobię jeśli będą konsekwencje u mnie to ja to przeżyje ale nie chcemy być karani za takie umyślne utrudnianie ze strony pana kierowcy.
-
Że co proszę?
Chłopie złożyłeś sam zgłoszenie na /112, które przyjąłem po czym wezwałem inne służby bo raz, że byłem sam i w trzech miejscach na raz nie mógłbym być (tzn. zabezpieczać, pierwsza pomoc, ew. negocjowanie) to dwa chcieliście początkowo a przynajmniej na to się zanosiło robić RP. Po przyjściu na górę twierdziliście, że chcecie skakać.
Podczas tego wszystkiego (cała akcja cały czas trwa na górze) na miejsce dojechało SAMC, które zrobiło zabezpieczenia w ten sposób:
Jak ratownicy SAMC dojechali to przekazałem im cała akcję a sam poszedłem zabezpieczać na dole dany odcinek.
Sytuacja którą opisujesz, a w zasadzie wyrywasz z kontekstu jest akcją końcową bo wszystko swoją wybujaną wyobraźnią całą trójką z przedrostkiem SIGMA przed nickiem spisaliście na straty. W tym momencie razem z SAMC podjęliśmy decyzję o zakończeniu całej akcji - bo już nie miało to najmniejszego sensu.Chwilę przed tym próbowaliśmy jednego potencjalnego "samobójcę" sprowadzić na dół a ten spadł.. i wtedy właśnie zacząłeś rozjeżdżać swoim autem całą akcję RP. Pomimo wcześniejszego upomnienia abyś odjechał, nie stał na środku drogi etc. Dodatkowo jakby tego było mało to Ty uczestniczyłeś w akcji od samego początku, bo we trójkę byliście na górze i na koniec zaczynasz to właśnie wszystko taranować i rozjeżdżać. My staramy się zrobić coś dobrego dla serwera i urozmaicać na nim rozgrywkę takimi akcjami RP a ktoś to rujnuje więc zakończyliśmy akcje.
To wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie na swoją ekhem.. "obronę". Zachęcam również pozostałe zainteresowane osoby do wypowiedzi, a mam na myśli tutaj i ludzi z przedrostkiem SIGMA (uczestników zdarzenia) oraz ratowników medycznych z SAMC, którzy uczestniczyli razem zemną całej w akcji.
-
Cofam swoje słowa uwu
-
Jedyny błąd ze strony frakcji jaki widzę to trochę skąpe zabezpieczenie o czym pogadam z funkcjonariuszem. Skarga celowo trochę ustawiona/wymuszona.
Skarga zostaje odrzucona.
-