Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na członków ekipy
  3. Archiwum
  4. Skarga na szafka_nocna

Skarga na szafka_nocna

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
7 Posty 3 Uczestników 367 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • DesmondD Niedostępny
    DesmondD Niedostępny
    Desmond
    napisał ostatnio edytowany przez

Nick: DesmondMustard
    Nick oskarżonego: szafka_nocna
    Serial: E018F21A0C5ACC824A315B1ECD033143
    Data i godzina zdarzenia: ~18:20, 06.12.2023
    Opis sytuacji: Pracuje sobie na mechaniku, stoję na stanowisku lakierniczym, nikomu krzywdy nie robię i dostaje zakaz pracy bo według w.w afczę na stanowisku. W dowodach załączam nagranie, że cały czas jestem aktywny w grze i mimo prób wytłumaczenia moderatorowi, że to jest stanowisko jak każde inne to moderator twierdzi, że musze stać na stanowisku mecha bo tak. Tłumacze mu, że tam już ktoś jest i gdy jest kolejka to wtedy tam podbiegam i naprawiam (prawdopodobnie do sprawdzenia w logach, że naprawiałem). Wole stać przy lakierniku bo oglądam sobie serial na drugim ekranie i biorę spray'a, bo na normalnym stanowisku jak nikogo nie ma to wywala po 5 minutach. Gość obok robił to samo tylko, że zamiast brać spraya brał oponę i zakładał do swojego auta - z tym problemu już nie było, więc nie wiem dlaczego dostałem zakaz pracy.
    Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=mc40BMkAcgk
    Coś od siebie: No chciałbym odzyskać tego mecha w miarę szybko, bo zmiany wprowadzone zostały właśnie po to, żeby ktoś na tym mechu cały czas był aktywny i dokładnie to robiłem. Na nagraniu widać, że cały czas obserwuje stanowisko mecha i gdy tylko sie tam ktoś pojawia to podbiegam i naprawiam.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    3
    • S Niedostępny
      S Niedostępny
      szafka_nocna
      Zbanowany

Hejka, kara została nadana słusznie. Było na Ciebie ponad 5 reportów w przeciągu 30 minut, wszystkie o podobnej treści - "gracz afczy na mechu". Sam widziałem jak omijałeś anty afk na mechu, do czego się przyznawałeś. Wcześniej z resztą kilkukrotnie upominałem Cię, byś stał na stanowisku, a nie gdzieś się chował.

Pkt. 5 regulaminu działu mówi:
      "Nie rozpatrujemy skarg za nadane kary - to członek ekipy decyduje na miejscu zdarzenia o słuszności nałożenia kary. "

-4
      • DesmondD Niedostępny
        DesmondD Niedostępny
        Desmond

Człowieku, przecież masz nagranie - widzisz co robiłem i jak robiłem. Kto reporty wysłał - nie wiem. Jak omijałem antyafk? Biorąc kolejnego spraya? Przecież Xen właśnie z tego powodu to dodał, żeby można było sobie odświeżyć.

Gdzie ja się przyznawałem do omijania antyafka? Na tym nagraniu pisząc ironicznie do Ozney? Przecież to jest stanowisko, stanowisko lakiernicze. W jaki sposób ja się niby chowam człowieku? xD

S 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        7
        • DesmondD Desmond

Człowieku, przecież masz nagranie - widzisz co robiłem i jak robiłem. Kto reporty wysłał - nie wiem. Jak omijałem antyafk? Biorąc kolejnego spraya? Przecież Xen właśnie z tego powodu to dodał, żeby można było sobie odświeżyć.

Gdzie ja się przyznawałem do omijania antyafka? Na tym nagraniu pisząc ironicznie do Ozney? Przecież to jest stanowisko, stanowisko lakiernicze. W jaki sposób ja się niby chowam człowieku? xD

S Niedostępny
          S Niedostępny
          szafka_nocna
          Zbanowany

@Desmond Po głębokim przeanalizowaniu wszystkich aspektów skargi na moje postępowanie, jestem w stanie stwierdzić, że faktycznie wina leży gdzieś tam po mojej stronie. Co prawda schowana gdzieś głęboko w kieszeni, ale jednak. Na swoje usprawiedliwienie jednak muszę nadmienić, że na dzień 06.12.2023 nie mieliśmy ŻADNYCH wytycznych dot. postępowania wobec osób nadużywających (wg. mnie), pracy mechanika samochodowego, co skutkowało w nadinterpretacji regulaminu, oraz nadania Tobie kary, jaką był zakaz pracy. Tamtego dnia było na Ciebie ok. 3-4 reportów, wszystkie o podobnej treści, mianowicie o Twoim rzekomym afczeniu na stanowisku.

Więc tak jak napisałem, uważam, że w pewnym stopniu jestem winny, a Ciebie proszę o to, abyś następnym razem wysyłał CAŁE nagranie a nie tylko wygodny dla Ciebie urywek.

Pozdrawiam

DesmondD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          1
          • S szafka_nocna

@Desmond Po głębokim przeanalizowaniu wszystkich aspektów skargi na moje postępowanie, jestem w stanie stwierdzić, że faktycznie wina leży gdzieś tam po mojej stronie. Co prawda schowana gdzieś głęboko w kieszeni, ale jednak. Na swoje usprawiedliwienie jednak muszę nadmienić, że na dzień 06.12.2023 nie mieliśmy ŻADNYCH wytycznych dot. postępowania wobec osób nadużywających (wg. mnie), pracy mechanika samochodowego, co skutkowało w nadinterpretacji regulaminu, oraz nadania Tobie kary, jaką był zakaz pracy. Tamtego dnia było na Ciebie ok. 3-4 reportów, wszystkie o podobnej treści, mianowicie o Twoim rzekomym afczeniu na stanowisku.

Więc tak jak napisałem, uważam, że w pewnym stopniu jestem winny, a Ciebie proszę o to, abyś następnym razem wysyłał CAŁE nagranie a nie tylko wygodny dla Ciebie urywek.

Pozdrawiam

DesmondD Niedostępny
            DesmondD Niedostępny
            Desmond

@szafka_nocna Nagranie jest pełne, niestety nie robiłem 30 minutowej relacji z mechanika bo nie wiedziałem, że taka sytuacja będzie miała miejsce. Gdy otrzymałem karę to zapisałem powtórkę (ostatnie 5 minut) i tylko tyle posiadałem.

Akcja dla mnie była o tyle dziwna, bo przy tych osobach które stoją na lotniskowym mechu to ja jestem aniołkiem. Tak czy inaczej - szkoda, że nie udało się tego ogarnąć szybciej bo oczekiwałem tylko usunięcia kary i byłoby po sprawie. Nie zależy mi na udupianiu kogokolwiek, więc jak dla mnie można zamknąć i uznać sprawę za rozwiązaną.

S VertanV 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
            3
            • DesmondD Desmond

@szafka_nocna Nagranie jest pełne, niestety nie robiłem 30 minutowej relacji z mechanika bo nie wiedziałem, że taka sytuacja będzie miała miejsce. Gdy otrzymałem karę to zapisałem powtórkę (ostatnie 5 minut) i tylko tyle posiadałem.

Akcja dla mnie była o tyle dziwna, bo przy tych osobach które stoją na lotniskowym mechu to ja jestem aniołkiem. Tak czy inaczej - szkoda, że nie udało się tego ogarnąć szybciej bo oczekiwałem tylko usunięcia kary i byłoby po sprawie. Nie zależy mi na udupianiu kogokolwiek, więc jak dla mnie można zamknąć i uznać sprawę za rozwiązaną.

S Niedostępny
              S Niedostępny
              szafka_nocna
              Zbanowany

@Desmond napisał w Skarga na szafka_nocna:

oczekiwałem tylko usunięcia kary

Nie żeby coś, ale z tego co pamiętam, to Ci ją zdjąłem 😛

0
              • DesmondD Desmond

VertanV Niedostępny
                VertanV Niedostępny
                Vertan
                napisał ostatnio edytowany przez Vertan

@Desmond Przepraszamy za tak długi okres oczekiwania na rozwiązanie skargi, lecz były inne tematy, a każdej sprawie staramy się przyjrzeć dokładnie, decyzje podejmujemy również wspólnie w naszym gronie. Przechodząc do sedna sprawy, moderator reagował na raporty bo takie ma zadanie, nie wnikam już czy były one słuszne, czy nie, wiemy doskonale jak to wygląda wśród graczy i tutaj nie ma co się rozpisywać na ten temat. Co do wytycznych, no to zgodzę się tutaj z tym co napisał @szafka_nocna , ponieważ nie przedyskutowaliśmy dokładnie tematu i były osoby które różnie reagowały na takie sytuacje. Wątek ten był poruszony dzisiaj rano na naszym discordzie, omówiliśmy również też skargę. Cieszę się, że doszliśmy do porozumienia i nikt nikomu nie ma nic za złe, mam nadzieję, że podobne sytuacje nie będą miały już miejsca. Skargę uważam za rozwiązana, więc temat zamykam.

Życzę wszystkim czytającym miłego wieczoru.

2
                • VertanV Vertan zablokował ten temat dnia
                • VertanV Vertan przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                Odpowiedz
                • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                • Najpierw najstarsze
                • Najpierw najnowsze
                • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                • Pierwszy post
                  Ostatni post
                0
                • Kategorie
                • Ostatnie
                • Tagi
                • Popularne
                • Użytkownicy
                • Grupy