Skarga na Patryczeq*
-
Nick: JBoy
Nick oskarżonego: Patryczeq*
Serial: 161723559BC07E2099E9142EB5361124
Data i godzina zdarzenia: Jego czas bycia w Administracji,
Opis sytuacji: Jakim cudem gość prowadzi biznes w sposób wykorzystujący uprawnienia Moderatorskie na serwerze w celach swojego dorobku? Głównie chodzi o to, że z fabryki do giełdy LV jest kawałek drogi a jednak stoją tam auta z 0KM przebiegu. Zaznaczam, że jest to nie pierwszy odskok tego Pana, który już niejednokrotnie zaszedł mi za skórę stąd owa skarga. Również czytanie PMek gdzie gość nie ma nic wspólnego, ja od niego nic nie chce i nie chce mieć do czynienia z tym oszustem.
Z racji, że to nie pierwsze wybryki tej osoby mam nadzieje, że w końcu zostaną wyciągnięte konsekwencje jak to miało miejsce ostatnio z innym graczem.Dowody:
Coś od siebie: Mam dość tego typa. Czuję po prostu jego oddech na plecach tak, jakbym był prześladowany przez niego. Nawet kiedy wbijam na grę po pracy i piszę sobie ze znajomym to on jest. W momencie kiedy znajomy zadaje mi pytanie, ten nagle to czyta i daje mi odpowiedź na /pm o co nie prosiłem. Jeszcze raz podkreślam, że nie chcę mieć z tym gościem nic wspólnego. Niech do mnie nie pisze, nie czyta moich PMek - niech po prostu zniknie.
Dobrym rozwiązaniem byłoby również z Waszej strony znieść zakaz wypowiadania się osób trzecich w tej skardze. Po prostu zrobić taki wyjątek na ten przypadek, bo to nie trwa od dziś i nie tylko ja jestem świadkiem jego odchyłów. Niech każdy kto ma również coś sensownego, aby wnieść do tej skargi (tylko z dowodami) powinien się wypowiedzieć - takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam Arek
-
Jako ze skarga jest na mnie to się wypowiem.
Co do zarzuconych mi rzeczy, zacznę od wystawionych aut z przebiegiem 0km.
Nie jest to nadużywanie rangi, nikomu tym nie utrudniam ani nie przeszkadzam wiec nie rozumiem pretensji? Sam ogłaszasz że sprzedajesz auta z 0km przebiegu, jakie ma znaczenie czy ma 0km czy 30km.Co do logów, jak jestem na duty to takowe widzę, gracz „teazy” zapytał się ciebie ile trwa produkcja sentinela, jako że jest mało graczy i logi się nie przewijały i zauważyłem ze nie odpowiadasz mu jakiś czas na to pytanie, pomyślałem że nie wiesz. Poczekałem chwile i odpisywać zacząłeś znowu ze jedziesz sprawdzić, to chciałem ci tylko pomóc i ci napisałem żebyś nie musiał specjalnie jechać do fabryki i sprawdzać, a ty piszesz na mnie z tego tytuły skargę. - takie szukanie na siłę.
Patrząc jak się wypowiadasz na serwerze do mnie czy na wszystkie tematy które poruszam na forum ewidentnie masz jakiś problem do mnie.
Ja nie mam zamiaru się zniżać do tego poziomu, miałem okazje ci „pomóc” żebyś nie musiał jeździć sprawdzać to to zrobiłem, jak to ty już interpretujesz to twoja sprawa. Pozostawmy to ocenie administracji. -
Zrozumiałe jest dla mnie, że @Patryczeq chciał pomóc odpowiadając graczowi na pytanie, które przeczytał w logach. Lecz mimo dobrej woli i braku korzyści majątkowej, było to naruszenie prywatności graczy. I tak samo, mimo że różnica podanych 30 kilometrów w przebiegu pojazdu jest znikoma, to mimo wszystko jest to nadużycie uprawnień, ponieważ zwykły gracz nie jest w stanie przeteleportować pojazdu na giełdę by ten miał zerowy przebieg.
I chociaż skarga została uznana przez administrację za słuszną, to nie wolno zapominać o drugiej stronie medalu - @Patryczeq to bardzo aktywny junior moderator, pomagający nie tylko graczom, ale też pozostałej części administracji. Dlatego biorąc pod uwagę wszystkie teraźniejsze i przeszłe aspekty pracy junior moderatora, administracja postanawia, że adekwatne będzie wydłużenie jego okresu próbnego względem pozostałych junior moderatorów.
Dziękujemy za zgłoszenie i przepraszamy za stosunkowo długi czas oczekiwania, decyzje takie jak te nigdy nie są łatwe w podjęciu.
-
-