Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Służby mundurowe
  3. San Andreas Medical Center
  4. Rekrutacja
  5. Archwium
  6. Podanie do frakcji SAMC xkamilox

Podanie do frakcji SAMC xkamilox

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archwium
2 Posty 2 Uczestników 78 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • xkamiloxX Niedostępny
    xkamiloxX Niedostępny
    xkamilox
    napisał ostatnio edytowany przez

Nick: xkamilox
    Discord: Kamil*#7312
    UID: 961
    Serial: 3E1EC43C774118871F1E6050664C7502
    Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
    Czy byłeś karany na serwerze: Tak, miałem krótką karę na kilka godzin na początku działania serwera, w trakcie derbów na taxo.
    Coś o sobie: Nazywam się Kamil, mam 17 lat i jestem pasjonatem pszczelarstwa oraz medycyny. W wolnym czasie spędzam czas na serwerze. W poprzedniej edycji pełniłem funkcję lekarza rodzinnego. Gram w MTA od 2016 roku i rozpocząłem swoją przygodę na serwerze o zbliżonej nazwie, który niestety już nie istnieje.
    Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Tak, miałem okazję uczestniczyć w różnych frakcjach na serwerach oraz interesować się filmami dotyczącymi ratownictwa.
    Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie ciebie?: Uważam, że powinniście zwrócić na mnie uwagę, ponieważ nie jestem obcy tej frakcji i mam bardzo pozytywne wspomnienia z poprzednich akcji prowadzonych razem z kolegami, których z przyjemnością widzę w obecnym składzie. Dodatkowo, byłem już u was na tej edycji, ale z wiadomych względów frakcje były wyłączone.
    Coś od siebie: Mam nadzieję, że spotkamy się na służbie medycznej i będę w stanie wesprzeć naszą frakcję. Podczas aplikacji wspominam o torbie r1, ponieważ chciałbym zwiększyć swoje szanse na przyjęcie. Pozdrawiam!

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    1
    • SoltysS Niedostępny
      SoltysS Niedostępny
      Soltys
      napisał ostatnio edytowany przez

@xkamilox
      Twoje podanie zostaje rozpatrzone pozytywnie, gratuluję i zapraszam na spotkanie organizacyjne 08.11.2023 o 20:00, proszę o wiadomość na Discord - soltysiq, w celu dodania do frakcyjnego serwera.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • LouisRossiL LouisRossi zablokował ten temat dnia
      • LouisRossiL LouisRossi przeniósł ten temat z Rekrutacja dnia

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
      • Pierwszy post
        Ostatni post
      0
      • Kategorie
      • Ostatnie
      • Tagi
      • Popularne
      • Użytkownicy
      • Grupy