Wniosek o odbanowanie na serwerze, imFastek zbanowany przez yeew
-
Nick: imFastek
Serial: 73865A6AB97E40A4F492B27C3B640FF4
UID: 3766
Nick admina: yeew
Powód zbanowania: "wyjaśnij cos na forum."
Opis sytuacji: Siedziałem na serwerze, i oglądając serial wbijałem godziny żeby dostać pg oraz pieniądze z golda i premium. Akurat miałem iść na obiad więc by nie dodać kicka zrobiłem w klawiaturze auto klikanie co parę sekund.
Dowody: Brak
Link do poprzedniego podania: Brak
Coś od siebie: Mam nadzieję, że administatorzy serwera będą w stanie zrozumieć, że dla mnie gra na tym serwerze to nie tylko sposób na spędzanie wolnego czasu, ale również źródło niezwykłych wrażeń i przygód. Jestem bardzo zaangażowany w grę na serwerze i ciężko pracuję, aby rozwijać swoją postać i zdobyć kolejne osiągnięcia. Dlatego chciałbym bardzo prosić o możliwość powrotu na serwer, by móc kontynuować swoją przygodę i cieszyć się grą na pylife. -
Byłem wtedy na serwerze, odebrałem raporta. Stałem koło ciebie parę minut i tak jak napisałeś, że korzystałeś z anty afk i generowałes nielegalnie pieniądze serwerowe. Dwa dni temu przyłapałem cię na tym samym, lecz nie zostałeś ukarany. Uważam, że zachowałeś się nie fer w stosunku do innych graczy. Dobrze by było, żeby ta sytuacja cię czegoś nauczyła. Proponuję byś został odbanowany, lecz też trochę tej kary odczekać np. 2 tygodnie bana na serwerze. Mógłby to być przykład dla innych graczy, żeby nie kombinowali. Decyzja oczywiście należy do administratora @yeew. Pozdrawiam
-
Kara została zdjęta daję ci 12h na nagranie dowodu jak przekazujesz żebrakowi 2000e.
-
Nagranie wyślij tutaj ew. na dsc _yeew#0217
-
Gracz oddał gotówkę. -
-