Skarga na Denis
-
-
@andrzej a usunelem poniewaz nie moglem wysylac ss takich ss , dowiedzialem sie dopiero pozniej a ban troszke nie miły
byles bardzo zadowolony takze nie rozumiem troche tej skargi
najpierw na discordzie gadasz cos ze sie cieszysz ze skarga ci nie potrzebna klocic sie nie lubisz a klocisz sie o dwa pojazdy o tej samej wartosci takze jaki problem kolego?
zauwazyles jakie mam oferty i probojesz odzyskac pojazd numer 1? jezeli @XeN pojdzie na taka ugode zezlomuje ten pojazd aby nie bylo klotni, jezeli nie to oddam ci twoje 95k i zwrocisz pojazd tez problemu nie widze. -
@denis Nie chodzi o to ze chce na tym zarobic, chodzi mi jedynie o to ze slysze od nie jednej osoby i widze ze sporo graczy oszukales w tym mnie i wkolko tylko kazdemu gadasz ze trzymasz dobrze z xenem i nic ci nikt nie zrobi
-
@andrzej Dalsze wypowiedzi nie maja sensu czekam na odpowiedz administracji rcon. Pozdrawiam
-
@andrzej z nikim nie trzymam i kogo oszukalem XD
mam wszystkie ss aby ich uwalic i oni placz bo zostali wyrzuceni z organizacji i proboja sie mscic
jezeli tak bardzo cie boli te 1ns to spoko mozemy sie zamienic lecz oczekuje pieniedzy przynajmniej za tuning z tego pojazdu. nie bede kłocil sie o glupi pojazd w grze wirtualnej -
@denis Powiedz mi ile tych pieniedzy ja do swojego zamontowalem felgi za 7k oraz lampy za 4k
-
@andrzej rh1,cuttery
19k lacznie -
@andrzej oraz te 11k ktore naliczyles mi za duzo za buffka
-
@denis czyli na 0
-
@andrzej +/- mozna tak rzec jezeli tak bardzo chcesz tego 1ns bo mnie to jakos nie boli to zapraszam na urzad lv
-
pojazdy zostaly wymienione -
Skarge zamykam, fajnie chłopaki ze sami sie dogadaliście bez żadnej naszej ingerencji.
-
-