Skarga na Denis
-
Widocznie czytać nie potrafisz zaraz wyśle ss który ułoży ta skargę
-
Jeżeli chodzi z marzą wczoraj gadaliśmy na ten temat na discordzie i ci wszystko wyjaśniłem że sam nie wiedziałem a z regulaminem miałem dwa dni na zapoznanie się i że ci zwrócę twoje 11 tysięcy które źle doliczylem sam ss prezentuje że nie obiecuj ci że będzie 1ns
-
Zamówienie nr 1 było dla mnie (zamówiłem sobie z automatu jak dostałem komis) 21;11
Zamówienie nr 5 (było dla ciebie czemu numer 5? Gdysz było tyle osób ze ciężko było dostać się do markera) 21:14 -
Zamówienie nr 1 było dla mnie (zamówiłem sobie z automatu jak dostałem komis) 21;11
Zamówienie nr 5 (było dla ciebie czemu numer 5? Gdysz było tyle osób ze ciężko było dostać się do markera) 21:14@denis Napisales mi ze moje zamowinei zostalo z zlozone o 21:10 czyli ten 1ns ktorego ty dla siebie odebrales a mi dales buffka ktory zostal pozniej zamowiony
-
@denis Napisales mi ze moje zamowinei zostalo z zlozone o 21:10 czyli ten 1ns ktorego ty dla siebie odebrales a mi dales buffka ktory zostal pozniej zamowiony
@andrzej mialem duzo zamowien okolo 10 osob naraz mi pisalo szybko odpisywalem moglem sie pomylic takze no pisane bylo z automatu ze nie obiecuje ze ci odbiore 1ns bo sam nie wiedzialem co i jak od ostatniego czasu jak komis mialem minelo okolo 5lat
-
Jeżeli chodzi z marzą wczoraj gadaliśmy na ten temat na discordzie i ci wszystko wyjaśniłem że sam nie wiedziałem a z regulaminem miałem dwa dni na zapoznanie się i że ci zwrócę twoje 11 tysięcy które źle doliczylem sam ss prezentuje że nie obiecuj ci że będzie 1ns
@denis jesli nie byloby takiej sytuacji to nie usunal bys wszystkich dowodow zbrodni

-
-
-
@andrzej a usunelem poniewaz nie moglem wysylac ss takich ss , dowiedzialem sie dopiero pozniej a ban troszke nie miły
byles bardzo zadowolony takze nie rozumiem troche tej skargi
najpierw na discordzie gadasz cos ze sie cieszysz ze skarga ci nie potrzebna klocic sie nie lubisz a klocisz sie o dwa pojazdy o tej samej wartosci takze jaki problem kolego?
zauwazyles jakie mam oferty i probojesz odzyskac pojazd numer 1? jezeli @XeN pojdzie na taka ugode zezlomuje ten pojazd aby nie bylo klotni, jezeli nie to oddam ci twoje 95k i zwrocisz pojazd tez problemu nie widze. -
@andrzej a usunelem poniewaz nie moglem wysylac ss takich ss , dowiedzialem sie dopiero pozniej a ban troszke nie miły
byles bardzo zadowolony takze nie rozumiem troche tej skargi
najpierw na discordzie gadasz cos ze sie cieszysz ze skarga ci nie potrzebna klocic sie nie lubisz a klocisz sie o dwa pojazdy o tej samej wartosci takze jaki problem kolego?
zauwazyles jakie mam oferty i probojesz odzyskac pojazd numer 1? jezeli @XeN pojdzie na taka ugode zezlomuje ten pojazd aby nie bylo klotni, jezeli nie to oddam ci twoje 95k i zwrocisz pojazd tez problemu nie widze.@denis Nie chodzi o to ze chce na tym zarobic, chodzi mi jedynie o to ze slysze od nie jednej osoby i widze ze sporo graczy oszukales w tym mnie i wkolko tylko kazdemu gadasz ze trzymasz dobrze z xenem i nic ci nikt nie zrobi
-
@denis Nie chodzi o to ze chce na tym zarobic, chodzi mi jedynie o to ze slysze od nie jednej osoby i widze ze sporo graczy oszukales w tym mnie i wkolko tylko kazdemu gadasz ze trzymasz dobrze z xenem i nic ci nikt nie zrobi
@andrzej Dalsze wypowiedzi nie maja sensu czekam na odpowiedz administracji rcon. Pozdrawiam

-
@denis Nie chodzi o to ze chce na tym zarobic, chodzi mi jedynie o to ze slysze od nie jednej osoby i widze ze sporo graczy oszukales w tym mnie i wkolko tylko kazdemu gadasz ze trzymasz dobrze z xenem i nic ci nikt nie zrobi
@andrzej z nikim nie trzymam i kogo oszukalem XD
mam wszystkie ss aby ich uwalic i oni placz bo zostali wyrzuceni z organizacji i proboja sie mscic
jezeli tak bardzo cie boli te 1ns to spoko mozemy sie zamienic lecz oczekuje pieniedzy przynajmniej za tuning z tego pojazdu. nie bede kłocil sie o glupi pojazd w grze wirtualnej -
@andrzej z nikim nie trzymam i kogo oszukalem XD
mam wszystkie ss aby ich uwalic i oni placz bo zostali wyrzuceni z organizacji i proboja sie mscic
jezeli tak bardzo cie boli te 1ns to spoko mozemy sie zamienic lecz oczekuje pieniedzy przynajmniej za tuning z tego pojazdu. nie bede kłocil sie o glupi pojazd w grze wirtualnej@denis Powiedz mi ile tych pieniedzy ja do swojego zamontowalem felgi za 7k oraz lampy za 4k
-
@denis Powiedz mi ile tych pieniedzy ja do swojego zamontowalem felgi za 7k oraz lampy za 4k
@andrzej rh1,cuttery
19k lacznie -
@denis Powiedz mi ile tych pieniedzy ja do swojego zamontowalem felgi za 7k oraz lampy za 4k
@andrzej oraz te 11k ktore naliczyles mi za duzo za buffka
-
@denis czyli na 0
-
@andrzej +/- mozna tak rzec jezeli tak bardzo chcesz tego 1ns bo mnie to jakos nie boli to zapraszam na urzad lv
-

pojazdy zostaly wymienione -
Skarge zamykam, fajnie chłopaki ze sami sie dogadaliście bez żadnej naszej ingerencji.
-
A Aiquit zablokował ten temat dnia
-
A Aiquit przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się