Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, anosia ukarana przez Bojaneq.
-
Nick: anosia
Serial: 5E9FCA75FACAE04326290F7C044C9534
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=5791
Nick admina: Bojaneq.
Powód zawieszenia prawa jazdy: Celowy VMD pojazdem
Opis sytuacji: byłam u mechanika, gracz
[2023-04-19 17:47:19] [Output] : 115 SzoszoN: nie chce naprawiacrównież tam był. Mechanik nie chciał naprawiać i stał jakby afk ani nic nie pisał ani nic wiec tak jakby no blokował stanowisko i nie wykonywał swoich zadań.
było kilka reportów na niego, ale długo admina nie było więc postanowiłam sama wymierzyć mu karę.
Dowody: no to gracze którzy również tam byli i czekali aż mechanik ruszy się do roboty i zacznie naprawiać min: SzoszoN, @SzoszoN i @Kamil_Zdun
[2023-04-19 17:47:45] [Output] : 71 Kamil_Zdun: jazda z borowikiem
Link do poprzedniego podania: brak
Coś od siebie: Wiem , że źle postępiłam . Następnym razem napiszę skargę lub zostawię to administratorowi. Poza tym jestem nowym graczem i 5 dni kary to trochę za długo. mogę odczekać jeden dzień więc jeżeli prośba dzisiaj o odzawieszenie prawa jazdy jest zbyt wczesna proszę o rozpatrzenie tej apelacji jutro. -
Jestem w stanie odwiesić Ci tą karę, jeżeli obiecasz, że następnym razem zachowasz zimną krew i nie będziesz zabijać graczy pojazdem.
Czekam na decyzję. -
@Bojaneq
Obiecuję, że zatrzymam się przed pochopnymi decyzjami i zostawię wszystkie takie sprawy w rękach administracji. -
W takim razie odwieszam karę i trzymam za słowo!
Zamykam.
-
-