Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, wiwit ukarany przez VirtualX
-
Nick: wiwit
Serial: 2B58D25E02082AD070AE6A9C7BD0C5A3
UID: 1852
Nick admina: VirtualX
Powód zawieszenia prawa jazdy: Taranowanie taksowek
Opis sytuacji: No wlasnie tu nie wiem o co chodzi bo jade co celu z wszystkimi, ludzie sie taranuja caly czas i to nieumyslnie. Po prostu jest za duzo ludzi na te lepsze kursy i nie ma jak przejechac. Wczesniej dostalem ostrzezenie zeby placic ale mi nikt nie pisal zebym mial placic czy na pm czy w grze.
Dowody: Brak - ale chyba kazdy widzial co sie dzieje na punktach odbioru klienta itp (https://media.discordapp.net/attachments/684128308341768246/1097956395741085818/image.png). Co do placenia to juz nie moge tak czatu wysoko przewinac zeby pokazac.
Coś od siebie: No jakby nie mam wplywu na to. Wbijam na punkt ktos we mnie wjezdza z przodu pozniej z tylu i co ja mam zrobic. Sam jezdze na taxo wiec fajnie jak by mnie tez nie taranowali ale tez nie bede kazdemu dawal reporta jak leci bo to bez sensu. A i jeszcze czasem sa lagi serwerowe wiec wydaje sie ze ktos w ciebie jedzie a to lag, czasem instynktownie probuje uniknac. -
Dostałeś ostrzeżenie, oraz wiadomość na PM.
Był report na Ciebię, który też rozwiązywałem, później przede mną też perfidnie staranowałeś taksówkę. Nie był to też lag, płynnie wjechałeś, płynnie odjechałeś.Nie zdejmę Ci tej kary, bo nie zrozumiałeś swojego błędu i upierasz się, że nie miałeś na to wpływu, jakbym nie był świadkiem zdarzenia mógłbym w to uwierzyć.
-
-
-