Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, zabrane przez Ziomal97.vid
-
Nick: maslibo
Serial: 04CF889489785E558F4DD8E9F8BAAD34
UID: 1279
Nick admina: Ziomal97.vid
Powód zawieszenia prawa jazdy: "Celowe taranowanie"
Opis sytuacji: Podobno uderzyłem w SkuteBobo.vid który był w Tahomie (Co z tego że od paru minut stałem w miejscu) Napisał mi żeby zapłacić 100€, nawet nie drasnąłem tego auta, po chwili napisał do mnie wyżej wymieniony Ziomal97.vid czy płace czy zabiera prawko (podobno widział zdarzenie) napisałem że chwila bo napisałem do osoby poszkodowanej o nagranie, bo jestem pewny że nic nie zrobiłem, ale oczywiście lepiej sobie podbić statystyki i zamiast zaczekać to zabrał mi prawko. Albo ktoś mnie wrabia, albo serwer legował, albo po prostu nastąpiło kolesiostwo
Dowody: -
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Po prostu jestem wkurzony, poszkodowany linku do nagrania nie wysyła, osoba która zabrała prawo jazdy postanowiła olać to co pisałem i od razu zabrać prawko, wystarczyło mi nagranie i jak jakimś magicznym cudem w niego uderzyłem to oddał bym ogromną kwotę jaką miałem zapłacić czyli 100€, ale lepiej sobie podbić statystyki, pójść na łatwiznę, i obie strony postanowiły olać sprawę z czego wyżej wymieniony moderator dodatkowo zabrał mi prawko ale co się dziwić skoro moderator i "poszkodowany" są w jednej organizacji.
W żadnym stopniu aktualnie nie zgadzam się z nałożoną karą. -
Odwieszam karę, wbije po 19 i będziesz mieć prawko. Zamykam.
-
-