Wniosek o odbanowanie na serwerze, <Andrzej> zbanowany przez < divadsn>
-
Nick: Andrzej
Serial: 3492132D953D6B3DB1B3B8CFD0C5F653
UID: 415
Nick admina: divadsn
Powód zbanowania: Wyjasnij cos na forum
Opis sytuacji: Wsumie to niewiem, zapewne jest to przelew dla gracza sergiuszpinezka, jest to moj dobry przyjaciel chcial kupic premiera z komisu i brakowalo mu troche pieniedzy, wiec wbilem szybko bez zadnej umowy wyslalem mu pieniadze i mialem dzis odzyskac
Dowody:
Link do poprzedniego podania: (podajesz jeśli było odrzucone i chcesz spróbować ponownie)
Coś od siebie: Naprawde przepraszam za swoje postepowanie jesli chodzi o to, a jesli nie to prosze o wyjasnienie sytuacji -
@andrzej napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze, <Andrzej> zbanowany przez < divadsn>:
Opis sytuacji: Wsumie to niewiem, zapewne jest to przelew dla gracza sergiuszpinezka, jest to moj dobry przyjaciel chcial kupic premiera z komisu i brakowalo mu troche pieniedzy, wiec wbilem szybko bez zadnej umowy wyslalem mu pieniadze i mialem dzis odzyskac
Dowody:
Link do poprzedniego podania: (podajesz jeśli było odrzucone i chcesz spróbować ponownie)
Coś od siebie: Naprawde przepraszam za swoje postepowanie jesli chodzi o to, a jesli nie to prosze o wyjasnienie sytuacji@andrzej napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze, <Andrzej> zbanowany przez < divadsn>:
Dowody:
Coś od siebie: Naprawde przepraszam za swoje postepowanie jesli chodzi o to, a jesli nie to prosze o wyjasnienie sytuacjiEwentualnie moze chodzic tez o ta sytuacje oraz dowod ze jest to pozyczka
-
Ewentualnie jeszcze moze chodzic o transakcje z graczem Denis za zakup buffallo, napisal mi ze zaplacilem mu za duzo i zwroci kase
-
Jestem w stanie zaplacic jakas kare,stosuje sie caly czas do regulaminu:)
-
Poproś kolegę o wyjaśnienie na forum skąd na tą pożyczkę wziął pieniądze.
Do tego czasu ban pozostaje.
-
@divadsn Kogo
-
@andrzej osoba, od której 30k pożyczyłeś.
-
@divadsn napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze, <Andrzej> zbanowany przez < divadsn>:
osoba, od której 30k pożyczyłeś.
Podobno zarobil na taxo z tego co mowil nie mam z nim kontaktu
-
@divadsn Serio moge mu to sianko oddac dzis
-
@andrzej napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze, <Andrzej> zbanowany przez < divadsn>:
z tego co mowil nie mam z nim kontaktu
Jak doszło w takim razie do transakcji, bo w logach pm od drugiego gracza nie ma żadnej wiadomości wychodzącej tego samego dnia.
-
@divadsn Dobra odpisal na dc
-
@divadsn Siema bo widzę ze jest problem, tak pożyczyłem koledze te pieniądze bo i tak na razie mnie nie ma w domu wiec mu dałem a te pieniądze zarobiłem na Taxo wiec chyba nie ma z tym problemu.
-
@Janek załóż proszę osobny temat pod twój ban.
-
@divadsn ja moge byc wolny?
-
@andrzej nie tak szybko, jeszcze nie.
-
@divadsn Czemu mam odpowiadac za to co zrobil Janek, jesli tylko pozyczylem od niego pieniadze?
-
@andrzej podejrzenie było o wprowadzenie w obieg zbugowanych pieniędzy, które otrzymałeś od drugiego gracza jako pożyczka.
Zostaniesz odbanowany, masz 2 dni czasu na przekazanie tych pieniędzy (30k) dowolnemu żebrakowi na serwerze.
Po przekazaniu pamiętaj o wrzuceniu tutaj screena jako dowód zapłaty.
-
@divadsn Gitara
-
@andrzej przypominam o wrzuceniu dowodu wpłaty do godziny 21:30.
-
Dowód wpłaty został dostarczony w wiadomości prywatnej.
-
-