Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, SzamponikPl został ukarany przez Ziomal97
-
Nick: SzamponikPL
Serial: 4B2407230BBE459157BA3AC1EB397BF4
UID: 138
Nick Admina: @Ziomal97
Powód: Celowe Taranowanie
Opis Sytuacji: Witam wczoraj dostałem o godzinie 20:40 kare w postaci zabrania prawo jazdy kategorii B na 3 dni, jechałem spokojnie moim samochodem (Tahoma) z górki i skręciłem w prawo i zarzuciło mi tył i w padłem na przeciwny pas w tedy jechał gość w (Sadler)i widząc to że zarzuciło mnie na przeciwny pas dodał gazu i zrobił tak zwaną (czołówkę) i potem zażądał ode mnie 150euro natomiast ja mu dałem 20 euro z racji iż sadler ma tanią naprawe i uznałem że mu te 20 euro wystarczy, napisał do mnie na pm (można to sprawdzić w logach) że ma nagranie i wysyła je na forum, nie chciałem mu dać tych 150 euro, potem dałem mu 20euro i napisał na mnie reporta (pewnie za celowy taran). Następnie po paru minutach dostałem zakaz prowadzenia pojazdu na 3d przez Ziomal97 i jak dostałem prawko to mnie od razu zabiło.
Dowody: niestety nie mam żadnych screenów i nagrań dotyczących kary.
Link do poprzedniego podania: nie byłem karany to moja dopiero pierwsza kara.
Coś od siebie: Uważam że kara jest zbyt surowa jak na celowy taran, 3dni to zdecydowanie jest zbyt dużo żeby dawać taką kare, jak by była na 1 dzień to bym zrozumiał. Natomiast jestem pewny że zostałem nie słusznie ukarany. Tyle ode mnie mam nadzieje że szybko uporamy się z tym problemem.Pozdrawaim SzamponikPL.
-
@SzamponikPL kare dostałeś za celowy taran. Z uwagi na początek serwera jutro wieczorem odwiedzę ci karę.
-
@Ziomal97 czyli dziś wieczorem jak jest Poniedziałek czy jutro we wtorek?
-
Kara odwieszona. Zamykam
-
-