Tragiczne działanie handlingów w MK
-
Chciałbym poprosić o korektę związaną z handlingami w MK, aktualne MK nie odwzorowują tych z poprzedniego PYL'a, a nawet działają gorzej niż na innych serwerach, w Stratumie MK1, MK2 przy każdym ustawieniu koła na starcie boxują, promień skrętu działa jedynie do 20/40 KM/h powyżej tej prędkości pojazd skręca fabrycznie, a przyśpieszenie w każdym ustawieniu powoduje driftowanie pojazdu przy starcie, a nawet jak gdy przyśpiesza się przy prędkości 100/120 KM/h. Po prostu aktualne MK w większym stopniu utrudnia jazdę zamiast ją usprawniać.
-
@return nie masz napędu na 4 koła, dlatego samochód się beznadziejnie prowadzi. Koła mielą oraz samochód driftuje bo jest tylko napęd na tył. A co do promieniu skrętu, zawsze było tak że przy wyższej prędkości promień skrętu był seryjny.
-
@NikeVision_ no, ale jednak dalej to nie są te same MK co na pylu wiec wiesz musiałbyś się karnąć bo naprawdę dziwnie prowadzi się samochód.
-
@return również posiadam stratuma mk1, mk2 i jeździ mi się nim bardzo dobrze, ponieważ ja instruowałem mechanika w jaki sposób ma to ustawić. Po zamontowaniu mk3 oraz zmianie napędu na 4 koła problem z „driftowaniem” zniknie.
-
@NikeVision_ chciałbyś w wolnym czasie pomóc z ustawieniem tych MK jeżeli faktycznie tobie wszystko śmiga, ja z mechanikiem ustawialiśmy to na 1000 sposobów i każdy mi nie odpowiadał
-
@return Mogę pomóc, ale to jutro wieczorkiem.
-
Zgłoszone do administracji RCON, zamykam.
-
-