Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Służby mundurowe
  3. San Andreas Police Department
  4. SAPD - Rekrutacja 05.2026

SAPD - Rekrutacja 05.2026

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony San Andreas Police Department
3 Posty 3 Uczestników 74 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • VukoDrakkainenV Niedostępny
    VukoDrakkainenV Niedostępny
    VukoDrakkainen
    Zarząd SAPD
    napisał(a) ostatnio edytowany przez

3e470e3a-428d-4e92-af3c-51f610ac0cff-image.jpeg

Rekrutacja do San Andreas Police Department

Czym jest SAPD?
    San Andreas Police Department jest frakcją, której celem jest utrzymywanie bezpieczeństwa i porządku na ulicach stanu San Andreas. Do naszych zadań należy patrolowanie ulic, ujawnianie wykroczeń, przeciwdziałanie nielegalnych czynności, aresztowanie podejrzanych, prowadzenie pościgów i wiele więcej.

Jak wygląda proces rekrutacyjny?
    Spośród złożonych w tym temacie podań wybierzemy te, które spełnią wymagania i przekonają nas do siebie. Każda osoba, która przejdzie proces rekrutacji, zostanie wyszkolona przez naszych najlepszych ludzi i zdobędzie wiedzę niezbędną do prawidłowego i owocnego udziału w życiu Frakcji i całej Społeczności. Jeżeli chcesz podnieść swoje szanse koniecznie wspomnij w podaniu o instrybutorze. To będzie dla nas jasny sygnał, że ta wiadomość została przeczytana. Po okresie Akademii każda osoba będzie musiała przystąpić do egzaminu, którego wynik zdecyduje o dalszych losach w ramach Frakcji.

Na co możesz liczyć po dostaniu się do SAPD?
    Przede wszystkim na fantastyczną, zgraną ekipę, która bardzo chętnie przyjmie w swoje szeregi kolejnych funkcjonariuszy i funkcjonariuszki! Dodatkowo będzie to doskonałą okazja do sprawdzenia swoich umiejętności z kategorii strzelectwa, odgrywania RP, prowadzenia przesłuchań, CQB, pościgów, przeszukań, prowadzenia czynności dochodzeniowo - śledczych i wiele więcej. I oczywiście wynagrodzenie, zależne od stopnia i stażu, ale o tym porozmawiamy już jak uda Ci się do nas dołączyć.

Czego wymagamy od aplikantów?

• Sprawnego mikrofonu.
    • Wieku powyżej 13 lat.
    • Otwartej głowy i chęci do zdobywania wiedzy.
    • Braku aktywnych kar na serwerze.
    • Dojrzałości emocjonalnej.
    • Stosowania się do wszystkich regulaminów serwerowych i zasad gry Fair Play.

To co musisz zrobić, żeby mieć szanse?
    To proste! Wypełnić poniższe podanie jako odpowiedź w tym temacie - kliknij przycisk Spoiler, aby wyświetlić wzór podania. Gwarantuję, że każde podanie zostanie dokładnie przeczytane, zweryfikowane i ocenione.

Imię: (Podaj swoje imię)
    Nick: (Nick, którym posługujesz się na serwerze)
    Discord: (Nazwa użytkownika na discordzie)
    UID: (UID, możliwe do sprawdzenia poprzez /info lub na panelu)
    Serial: (Podaj swój serial [F8 -> serial])
    Ilość przegranych godzin na serwerze: (Ilość przegranych godzin na serwerze)
    Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: (Tak/Nie)
    Czy zapoznałeś się z regulaminem: (Tak/Nie)
    Opisz swój charakter: (Zaprezentuj samego siebie, daj się poznać)
    Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: (Przekonaj nas do Siebie)

Życzę wszystkim powodzenia!
    Ruszaj!

Generalny Inspektor Policji, SAPD

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    🍻
    3
    • quitQ Niedostępny
      quitQ Niedostępny
      quit

Imię: Szymon
      Nick: quit.rwd
      Discord: quit._.
      UID: 3713
      Serial: 8FA66A37AF212C43BB10EE7C2492B6E2
      Ilość przegranych godzin na serwerze: 1705 godz. 21 min.
      Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: Tak, przez pomyłkę.
      Czy zapoznałeś się z regulaminem: Tak

Opisz swój charakter:
      Jestem spokojną, opanowaną i cierpliwą osobą, która potrafi współpracować z innymi. Szybko uczę się nowych rzeczy i staram się wyciągać wnioski z popełnianych błędów. Lubię odgrywać realistyczne RP i podchodzę do gry poważnie, ale jednocześnie potrafię utrzymać dobrą atmosferę podczas wspólnej rozgrywki. Jestem aktywny, komunikatywny i zawsze staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. Mam sprawny mikrofon oraz dużą chęć rozwijania się w strukturach SAPD. Dodatkowo zapoznałem się dokładnie z treścią rekrutacji i pamiętam o instrybutorze.

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie:
      Uważam, że jestem odpowiednią osobą do SAPD, ponieważ posiadam duże doświadczenie na serwerze oraz znam jego zasady i klimat rozgrywki. Mam przegrane ponad 1700 godzin, dzięki czemu potrafię odnaleźć się w różnych sytuacjach RP. Jestem aktywny, zaangażowany i potrafię zachować zimną krew pod presją. Chciałbym dołączyć do SAPD, aby rozwijać swoje umiejętności w zakresie odgrywania akcji policyjnych, pościgów oraz pracy zespołowej. Myślę, że dzięki mojemu podejściu, dojrzałości i chęci do nauki będę wartościowym członkiem frakcji.

1
      • fen1xxyF Online
        fen1xxyF Online
        fen1xxy

Imię: Kuba
        Nick: fen1xxy
        Discord: kubikonek
        UID: 5755
        Serial: 0C0DFA13CF3F4776881308D7082B96A1
        Ilość przegranych godzin na serwerze: 992 godziny i cały czas rośnie
        Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: Niestety tak
        Czy zapoznałeś się z regulaminem: Tak czytałem
        Opisz swój charakter: Jestem bardzo pomocnym chłopakiem i miłym pomimo tego że czesto sie wstydzę próbuje to przełamać. Wszystko robię na czas nie mam problemu z wykonywaniem jakichkolwiek obowiązków. Mam szacunek do starszych osób i lubie odkrywac nowe pasje
        Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: Bardzo dużo gram na serwerze i chciałbym dołączyć do SAPD ponieważ bardzo lubię te frakcje i od zawsze chciałem w niej być. Jestem też bardzo aktywny na serwerze umiem odgrywać rp i wczuć się w rolę. Dlatego moim zdaniem bardzo bym sie przydał do słuzby i nie zmarnował bym tej szansy

0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
        Odpowiedz
        • Odpowiedz, zakładając nowy temat
        Zaloguj się, aby odpowiedzieć
        • Najpierw najstarsze
        • Najpierw najnowsze
        • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
        • Pierwszy post
          Ostatni post
        0
        • Kategorie
        • Ostatnie
        • Tagi
        • Popularne
        • Użytkownicy
        • Grupy