Prośba o zresetowanie hasła Noname
-
Konto: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=2517
Serial:61C444C86559CAD6B8F86EBB13CBC6E3
Witam , kompletnie zapomniałem hasła do logowania proszę o najszybszą pomoc. Z góry dziękuję. -
-
@xDrabson Nie, żeby coś ale oznaczenie wyświetla nam sie tak samo jak jak nieprzyczytane xd
Jak już chcesz przyśpieszyć komuś reset, to łatwiej drogą dc xd -
@Noname powiedz mi co posiadasz za auta na koncie? I czy masz jakąś gotówkę?
-
@Patryczeq zadałeś dość trudne pytanie od jakoś roku nie grałem
Pamiętam ,że chyba posiadałem stratuma i może ponad 10 tyś euro nie dam sobie uciąć za to ręki. A odnośnie stratuma posiadałem nim chyba taxometr . -
@Noname no wiesz, jest troche dziwne jak z innego serialu logujesz sie bez problemu a 10min pozniej na innym serialu nie mozesz sie zalogowac i wpisujesz bledne haslo xd
Juz nie wspomne ze przedwczoraj udalo ci sie zalogowac to raczej stan konta i posiadane pojazdy powinienes znac -
Nie jest dziwne , bo z podanego serialu , którego się zalogowałem posiadam automatyczne logowanie lecz na drugim serialu czyli nowym sprzęcie tego nie posiadam. I nie jest to dziwne po czasu ok roku ,że nie pamiętam pojazdów . Mogę ci podać inny serial na którym próbowałem się zalogować.
Nie wiem wejść na PC , którego nie używam. Aby jakoś to potwierdzić. -
W zwiazku z rozwianiem watpliwosci i podaniem konkretniejszych informacji niz wyzej, haslo resetuje i wysylam w wiadomosci prywatnej tutaj na forum.
Zamykam i Witamy z powrotem! -
P Patryczeq* zablokował ten temat
-
P Patryczeq* przeniósł ten temat z Pomoc