Wniosek o odbanowanie na serwerze DuNaJ zabnowany przez system
-
Nick:DuNaJ
Serial:
Główny 019917DCA05CDCB287B17AB459D1B294
Laptop
78CF3B7096CF26F45114E03295E3CD13
UID:8502
Nick admina: system
Powód zbanowania: Próba logowania z niepoprawnym hasłem.
Do kiedy jesteś zbanowany: 2025-02-11
Opis sytuacji: Wyjechałem na delegacje i próbowałem się zalogować na laptopie ogólnie sam się dziwię co sie stało bo już dziś się logowałem i grałem
Dowody:
Link do poprzedniego podania:--
Coś od siebie: Prosił bym o ub i jezeli jest możliwość to od razu zmiany hasla i wyciąg z logow co tam wpisywałem bo nie wiem o kij chodzi,potem zacząłem się już motać w tym wszystkim. -
-
No generalnie nieudanych prób logowania na konto było sporo, głównie z tego drugiego serialu. Nie pasuje mi jedna rzecz, skoro byłeś w stanie odgadnąć hasło tego samego dnia, to nie rozumiem jak mogłeś zapomnieć o nim kilka godzin później?
-
"Zaćmienie mózgu" bym powiedział beka czy nie czasem tak jest po za tym wszędzie mam inne hasło do wszystkiego, a na głównym komputerze mam zaloguj automatycznie a hasła mam zapisane tylko ze mogłem mylić z forum a gra co bylo nie tak to nie wiem, jezeli chodzi o weryfikację mojej osoby to znają mnie osoby które mogłyby potwierdzić moja "tożsamości" nawet osoby z obecnej Administracji
Według mnie najlepiej aktualizować hasełko.
-
Witam, jako członek zarządu frakcji SAMC i Administrator przejmuję sprawę.
Wybacz @DuNaJ, że nie zaznajomiłem @Vertan ze sprawą, ale potwierdzam wersje DuNaJ. Parę dni temu gracz zgłaszał nam wewnątrz frakcji owy wyjazd w delegację w wiadomości na discord, więc myślę że nie ma co tutaj szukać drugiego dna.
Hasło zresetowałem i wysyłam w wiadomości prywatnej na discordzie.
Zamykam. -
P Patryczeq* zablokował ten temat
-
P Patryczeq* przeniósł ten temat z Apelacje od kar