Skarga na gracza RobolPL|JBP
-
@om606 mowisz ze w realu 10k euro? , chyba sie skusze
-
@om606 oczywiscie mowimy o realnej walucie? no mam nadzieje ze sie nie przestraszysz anonimowgo gracza
-
No czekam na adres... hakerze z anonymous
-
@om606 ja nie mam zamiaru uganiac sie za jakims zasmarkanym gnojkiem
od tego kolego jest policja i inne słuzby, pamietaj nie jestes anoniem i nie rzucaj słow na wiatr
-
xDDD teraz chłop mnie policjom straszy a niby 25 lat ma xDDDDDDDDDDD
no nie wierze w chłopa -
@Grzechu5034 no to juz nie wiem taki chetny byles szukac, a teraz policja straszysz? od straszenia duchy sa, ale smialo zglaszaj na policje ze cie w gierce chlop zwyzywal, na pewnoe nie maja ciekawszych rzeczy do roboty... czyli jednak blazen, i strach na wroble, a myslalem ze cos podzialasz w tym temacie.
-
@om606 kolega robol to az na serwerze zapomniaj odmutowac pm taki zainteresowany widac
-
Bo mam w pompie wypociny jakiejś lewatywy xDDDD
Mam czekać na kolejne prowokacje albo groźby z twojej strony?
XDDD -
@om606 papuga w akcji hahah
-
dobra leć tam na tą policję albo od razu dzwoń tu 996 – Centrum Antyterrorystyczn
dodaj ze cie chłop w mta zwywał, dodaj mój nick i wszystko bedą wiedzieć co i jak -
Przejrzałem wszystkie materiały w skardze i stwierdzam, że skarga jest napisana trochę na siłę. Gracz został sprowokowany przez ciebie, co nie usprawiedliwia jego zachowania, ale mogłeś ominąć taką sytuację kończąc dyskusję lub blokując gracza komendą /ignore na serwerze. Nie uważam żeby taka sytuacja była powodem do otrzymania mute na serwerze więc kara nie zostanie nadana.
Jednakże zachowanie w skardze jest już lekką przesadą dlatego @om606 zostaje zablokowany na forum na 3 dni za wypowiadanie się w skardze, która go nie dotyczy + obrażanie innego użytkownika. @D4wny na serwerze nie dostaniesz mute, ale w skardze następnym razem zachowaj większą kulturę. Za wyzywanie gracza dostajesz wyciszenie na forum na 12h. Sam prowokujesz innych do dyskusji, więc nie dziw się, że ludzie chcą pisać skargę na ciebie. Prośba, żeby trochę zluzować z tonu.Skargę odrzucam.
-
S Soapik zablokował ten temat
-
S Soapik przeniósł ten temat z Skargi na graczy