Skarga na gracza RobolPL|JBP
-
chyba zabolało jak ss poszły w ruch
-
Witam, wiem ze skarga mnie nie dotyczy, ale na tych twoich zdjeciach robionych telefonem sam prowokujesz Robola tym ze ma nie plakac itp to czego ty oczekujesz? xD To chyba juz na sile skarga wjebana bo prowokujesz goscia a potem placzesz ze ci napisal ze jesstes kuwra, no bo w sumie jestes, a potem jeszcze jak ci ladnie ssa dal (F12 MOZESZ SSY ROBIC NIE MUSISZ TELEFONEM ZDJEC...JAK COS XD) to mu piszesz ze bys go najebal, czlowieku ciebie kurwo jebana w gierce urazilo, daj spokoj...
-
@om606 oho obstawa gracza ruszyła bój
-
@Grzechu5034 gdzie ty masz obstawe, blaznisz sie czlowieku...
-
@om606 mowisz ze prowokuje haha, powiedz mi gdzie jest powiedziane ze ktos kogos ma wyzywac , w necie nie ejstes anonimowy , rozumiesz to chyba, to jest tylko gra ale szanujmy sie, zwrociłem mu uwage bo sie użala i użala
-
@Grzechu5034 a gdzie jest cos napisane/powiedziane ze mozna prowokowac w taki a nie inny sposob, jest akcja jest reakcja, proste? Oczekiwales ze ci odpisze "masz racje, przepraszam, nie bede plakal" ?
I co z tego ze nikt nie jest anonimowy, daje teraz 10 tys euro ze nie dasz rady ustalic nawet miejscowosci w ktorej obecnie przebywa, nie strasz kolego, nie strasz powaznie.
-
@om606 mowisz ze w realu 10k euro? , chyba sie skusze
-
@om606 oczywiscie mowimy o realnej walucie? no mam nadzieje ze sie nie przestraszysz anonimowgo gracza
-
No czekam na adres... hakerze z anonymous
-
@om606 ja nie mam zamiaru uganiac sie za jakims zasmarkanym gnojkiem
od tego kolego jest policja i inne słuzby, pamietaj nie jestes anoniem i nie rzucaj słow na wiatr
-
@Grzechu5034 no to juz nie wiem taki chetny byles szukac, a teraz policja straszysz? od straszenia duchy sa, ale smialo zglaszaj na policje ze cie w gierce chlop zwyzywal, na pewnoe nie maja ciekawszych rzeczy do roboty... czyli jednak blazen, i strach na wroble, a myslalem ze cos podzialasz w tym temacie.
-
@om606 kolega robol to az na serwerze zapomniaj odmutowac pm taki zainteresowany widac
-
@om606 papuga w akcji hahah
-
Przejrzałem wszystkie materiały w skardze i stwierdzam, że skarga jest napisana trochę na siłę. Gracz został sprowokowany przez ciebie, co nie usprawiedliwia jego zachowania, ale mogłeś ominąć taką sytuację kończąc dyskusję lub blokując gracza komendą /ignore na serwerze. Nie uważam żeby taka sytuacja była powodem do otrzymania mute na serwerze więc kara nie zostanie nadana.
Jednakże zachowanie w skardze jest już lekką przesadą dlatego @om606 zostaje zablokowany na forum na 3 dni za wypowiadanie się w skardze, która go nie dotyczy + obrażanie innego użytkownika. @D4wny na serwerze nie dostaniesz mute, ale w skardze następnym razem zachowaj większą kulturę. Za wyzywanie gracza dostajesz wyciszenie na forum na 12h. Sam prowokujesz innych do dyskusji, więc nie dziw się, że ludzie chcą pisać skargę na ciebie. Prośba, żeby trochę zluzować z tonu.Skargę odrzucam.
-
S Soapik zablokował ten temat
-
S Soapik przeniósł ten temat z Skargi na graczy