Prosba o unban Ligus zbanowany przez Patryczeq
-
Nick: Ligus
Serial: E5E1167CCCB96D49A15B24711B2EA391
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=13833
Nick admina: Patryczeq*
Powód zbanowania: wyjasnienie dla admina
Do kiedy jesteś zbanowany: 20.01.2025
Opis sytuacji: podejrzenie multi kont?
Dowody: mialem wyjasnic na forum dowodów nie posiadam żadnych ponieważ gramy z dziewczyna na tych samym komputerach raz ja na niej komputerze a ona na moim.. i nasze seriale i ip moga byc czesto takie same mysle ze podejrzewacie mnie za multi konta ale to nie multi konta tylko z dziewczyna gramy razem zalozyla konto i wspolnie zbieralismy na kupienie jakiegos fajnego auta i nabicie godzin zeby zalozyc organizacje i wynajac jakis domek. Oczywiscie przyznaje sie ze konto Ola naduzywało afka na mechaniku. Jednak w wiekszosci grajac moja dziewczyna byla zwarta i gotowa do pracy( naprawiania samochodow podjeżdżających do mechanika)
Coś od siebie: gralem tutaj sporo na v1 wkrecilem rowniez kolege gralismy czesto w trojke rozmawiajac na discordzie dlatego moglo byc dziwne nie pisanie zadnych wiadomosci. Bardzo zalezy mi gra na tym serwerze to jest najlepszy serwer jaki kiedy kolwiek powstał (nawet jak gra na nim na razie malo ludzi) chcaił bym aby ten serwer ożył i wspieramy go z kolega kupujac punkty premium. prosze o pozytywne rozpatrzenie tego postu.. i ja daje słowo pisemne ze nigdy weicej nie bedziemy kombinować z dziewczyna zadnego zarabiania na afk.. Przepraszam za mnie oraz moja dziewczyne Ole. pozdrawiam. -
Zwracamy uwagę, że wspólne korzystanie z jednego konta lub współdzielenie majątku między kontami (np. wspólne zbieranie środków czy inna tego typu współpraca) może wyglądać jak naruszenie zasad, w szczególności w kwestii multikont i przekazywania majątku.
Przypominamy, że każde konto na serwerze powinno być używane wyłącznie przez jedną osobę i nie należy w żaden sposób współdzielić majątku w sposób, który budzi podejrzenia o obchodzenie zasad gry.
Twoim warunkiem odbanowania będzie przekazanie wszystkich środków z powrotem na konto Gracza Ola, których wartość wynosi: 89.000€.
Zgadzasz się na te warunki? -
Zgadzam sie, chce grac na tym serwerze i prosze o odbanowanie i przepraszam za zamieszanie i niestosowanie sie do zasad gry..
-
Odbanowany. Poproszę jeszcze serial gracza Ola
-
F6576CC5314C6AC47B7874CC8F01DD02 serial gracza Ola.
-
537F3ECA1275B68E73359172F6B5FDC2 tutaj jest jeszcze serial gracza pikej, ktory nie jest zamieszany w ta akcje a rowniez gra z nami i nie byly pieniadze miedy soba przelewane prosze o jego odbanowanie rowniez, został wciagniety to przypadkiem bo z nami gra.
-
Odbanowane. Ciebie proszę @Ligus abyś wysłał tu potwierdzenie przelania pieniążków z powrotem na konto gracza Ola. Widzę że pieniądze znajdują się na twoim koncie to prosiłbym jak jest możliwość to odrazu jak wejdziesz na serwer.
-
-
Wysyłam dowód przelania pieniędzy na konto gracza Ola. pozdrawiam, i dziekuję!
-
Wszystko się zgadza.
Zamykam -
P Patryczeq* zablokował ten temat dnia
-
P Patryczeq* przeniósł ten temat z Apelacje od kar dnia