Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Pomoc
  3. Archiwum
  4. Prośba o zresetowanie hasła pudini

Prośba o zresetowanie hasła pudini

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
4 Posty 2 Uczestników 52 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • P Niedostępny
    P Niedostępny
    pudini
    napisał ostatnio edytowany przez

Konto: https://forum.pylife-rpg.pl/user/pudini
    Serial: EC62F815216D26B38D842BD1EEDC1D24
    (aczkolwiek to jest nowy komputer i nie jestem w stanie powiedziec na jakim sprzecie gralem ostatnio na pylife v2)
    prawdobodobnie na koncie mam perka NA PEWNO Z TAXO lub jakis jeden z tanszych wozow poniewaz gralem kilka dni tylko na tym pylife v2
    nie mam powaizanego konta z kontem na forum prawdopodobnie bo dopiero teraz sie zarejestrowalem na stronie , na grze na 100% mam nick pudini jak to bylo na serwerze pylife. Jeśli nie jest to wystarczająca ilosc informacji aby udzielic mi resetu hasla chcialbym chociaz wiedziec co dokladnie posiadam na tym koncie

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    1
    • P Niedostępny
      P Niedostępny
      pudini

Mam kolejna informacje , prawdopodobnie łączyłem konto z adresem mailowym "[email protected]" 17 kwietnia 2023 roku. I przypomniało mi się że jednak coś więcej osiągnąłem na tym koncie. Jak dobrze sięgam pamięcią wbiłem 2.lvl taxi ( wtedy kiedy były bardzo losowe często były z wyższych leveli i między 1 a 2 lvl nie było dużej roznicy) a po wbicie 20kkm na taxi nie miałem 3lvl bo wtedy jeszcze nie powstał i chyba z tego powodu przestałem grać. Możliwe że miałem premiera bo raczej na sułtana nie było mnie stać ale mogę się mylić . Mogłem posiadać premiera/ admirała ale na pewno dużo jeździłem na taxi

0
      • P Niedostępny
        P Niedostępny
        pudini

Z tego co sprawdziłem na panelu chodzi o konto https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=6474
        Nick pudini*cvt
        W 2023 roku grałem wtedy na komputerze do którego teraz już nie mam dostęp bo go sprzedałem

0
        • Patryczeq*P Niedostępny
          Patryczeq*P Niedostępny
          Patryczeq* Administrator Zarząd SAMC
          napisał ostatnio edytowany przez Patryczeq*

Wydaje się być wszystko ok, jak na majątek który tam posiadasz myślę, że wystarczy żeby zresetować hasełko.
          Wysłałem w wiadomosci prywatnej tu na forum, jak wejdziesz na serwer to możesz sobie je zmienić F2>Ustawienia i tam bedziesz mieć zmiane hasła.
          Witamy z powrotem! - zamykam.

🐸
          0
          • Patryczeq*P Patryczeq* zablokował ten temat dnia
          • Patryczeq*P Patryczeq* przeniósł ten temat z Apelacje od kar dnia

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
          • Pierwszy post
            Ostatni post
          0
          • Kategorie
          • Ostatnie
          • Tagi
          • Popularne
          • Użytkownicy
          • Grupy