Wniosek o odbanowanie na serwerze, DJNyRo:* zbanowany przez Patryczeq
-
Nick: DJNyRo:*
Serial: 6CE0CCEBADA1B5CEF76999FBF001CDA1
UID: Nie mogę znaleźć.
Nick admina: Patryczeq
Powód zbanowania: "Niby" handel poza serwerem
Do kiedy jesteś zbanowany: 14.09.2027
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda następująco, mój kuzyn o nicku Kozik_12 i ja rozpoczynaliśmy grę na tym serwerze już dawno, ja ze względu na zmianę na komputera straciłem swoje dawne konto i nie mogłem na nie powrócić także tak jak widać grałem od nowa. Mój kuzyn który już dorósł i nie gra już na kompie powiedział mi że mogę sobie tego jego perka ID 309 przygarnąć za podatek, więc mój kuzyn wbił na serwer i mi go dał jak wcześniej wspomniałem za podatek.
Dowody: Z chęcią mogę w jakiś sposób udowodnić ze jest to na prawdę mój kuzyn po przez sprawdzenie seriali na kontach, i wbicie na serwa jednocześnie.
Coś od siebie: Tak, Kurde no zależy mi na graniu na tym serwie i z chęcią dotrzymam słowa co do umowy z tym perkiem. -
Przekazanie perka na tym ID jest w sumie znaczące bo obserwowałem sam z ciekawości twój postęp to nie masz żadnej pracy na najwyższym poziomie oprócz SAPD, a auta chcąc nie chcąc dziwnym trafem masz auta (majątkowo) prawie wyższe ode mnie xD więc to jest ciekawe co osiągnąłeś w te twoje prawie 130h XD pozdro
-
Nienawiść i zazdrość ludzi jest (piękna) To ze nie mam zadnej pracy na maxa to nie oznacza że robię jakieś przelewy, wystarczy chodzić regularnie do kasyna. I zrobic 130h w niecały miesiąc z czego połowę zrobiłem w SAPD.
Ciekawe co ci zrobiłem że takie masz postępowanie do innych graczy panie Stewiak
A co zdążyłem zrobić przez 130h ?! Zdążyłem się dostać do SAPD zrobic kilka awansów i zarobić na Sultana fmk na Super GT i Buffalo.
Niestety ale się mylisz co do mnie, administracja może sobie sprawdzić wszystkie moje logi żeby zobaczyć że nie mam żadnych krzywych przelewów, oprócz tego jednego perka którego DOSTAŁEM od kuzyna.Mam nadzieję ze apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie.
-
Pewnie, ty masz większą rację po prostu moja ciekawość mnie zżera
-
W takim razie nie przedłużając od jutra masz czas 10dni, na to by przekazać tak jak się umawialiśmy(30k) na konto gracza: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=1398 lub do żebraka.
Odbanowuje, lecz nie zamykam... Proszę cię abyś wrzucił tutaj SS lub nagranie potwierdzające wykonany przelew. -
Zgadzam się, i bardziej proponuje żeby dać na jakiś event w którym JA nie będę brał udziału.
-
@DJNyro Nie ma problemu.
-
Brak zainteresowania tematem, jeśli będziesz chciał wrócić do gry, to ponownie napisz apelacje, zamykam.
-
-