Brak premii mimo odebrania bonusu
-
Witam,
W dniu dzisiejszym odebrałem premię 100% za 20 dzień, około godziny 14 nie pamiętam dokładnie. Po chwili poszedłem na kuriera i niestety ta premia mi nie działa i zarobki są takie same. Nie wiem na jakiej zasadzie miała by działać teraz rekompensata, ale miałem co do minuty wyliczony czas ponieważ mam plany i w dniu dzisiejszym już nie będę w stanie wejść i pracować. Na zdjęciach dodaje dowody że zarobki są bez premii. -
Mam ten sam problem z premia, iż nie działa tak jak powinna. Podpinam się do tematu.
-
-
ja również potwierdzam że jest taki problem
-
Ja też mam ten problem
-
Uszanowanie łączę sie w bólu z poszkodowanymi, odczułem duże zaniepokojenie gdy premia mi nie zadziałała.
-
Ja również mam problem, takowa premia 100% nie działa na taxo. Udokumentowane ssami
-
bezkitu tez taxowalem i nie działało
-
Proszę Was o cierpliwość, my niestety nie możemy nic zrobić w tej sytuacji, musimy poczekać na odpowiedź @XeN , który został już o tym poinformowany. Nie róbcie nowego tematu, niech wszystko będzie w jednym miejscu. Dziękuję i z góry przepraszamy za problemy techniczne.
-
Każdy kto odebrał bonus w ten weekend (21.12-22.12) otrzyma go ponownie jutro (23.12) w godzinach wieczornych. Aktywowany będzie w wybranym przez was momencie, a informacja o aktywacji będzie pod komendą /aktywnebonusy.
-
Bonusy zostały nadane, zamykam.
-
-