apelacja walu nieslusznie ukarany przez patryczeq czy tam patryczeq
-
Nick: walu.
Serial: 8E4BFD1F81192F53179A97C7E0AD4C94
UID: 10454
Nick admina: patryczeq
Powód zawieszenia prawa jazdy: holowanie aut graczy po mapie
Opis sytuacji: holowalem auta ktore byly odznaczone do holowania
Dowody: (tutaj możesz zamieścić dowody jeżeli jakieś posiadasz - koledzy nie są dobrymi świadkami)
Link do poprzedniego podania: (podajesz jeśli było odrzucone i chcesz spróbować ponownie)
Coś od siebie: dobra zaczynając od tego że w regulaminie niema zadnego odnosnika co do tego gdzie odholowywać auta i nie jest to w zaden sposób zakazane a poprostu prawko zostalo zabrane za zwykle kolezenstwo bo tak jest. patryk patryk patryk wiec uzasadnij mi wziecie prawka jak kiedys spotkalem sie z podobną sytuacją i dostalem odpowiedz UWAGA!! : "ktoś ci psikusa zrobił, auta sie odswieza" wiec nie rozumiem tego czemu mam zabrane kwity. niewiem czy wam te rangi tu rozdawają na ztp bądź derbach ale wziales to poprostu z wzgledu kolezenstwa z szoferkiem czy innym tam handlarzyną maćkiem a prawda jest taka że prawko jest wzięte za friko bez uzasadnienia bo taki punkt nie istnieje w regulaminie urwa fa wiec wez sobie przeczytaj regulamin albo cos bo gdyby tu byl jakis aktywny rcon to pewnie dostal bys warna za takiego swira, pozdro z fartem i tak czy tak pewnie odpiszesz mi za 4 dni jak maga ze kara jest uzasadnionaedit: albo nieweim wezcie se ten skrypt nadpiszcie na wasze auta na posesji zeby wam nie odznaczalo jak chcecie eksponować te wasze szroty
-
Co do twojej prosby odnośnie regulaminu:
Zasady fair-play:- Wymagamy od wszystkich graczy uczciwości i gry fair.
Moim zdaniem celowo odholowywanie z pod domku i wywożenie aut po mapie a nie do przecho to mało przyjemne, do tego dochodzi fakt, iż posiadasz -8 reputacji a holowniki są od reputacji dodatniej, co udowadnia że kłamiesz bo jedynie holownikiem pokazuje które auta można sholować.
Dla mnie jest to celowa złośliwość i wykorzystywanie błędu w skrypcie by zrobić komuś na złość.
Prawko zostaje, apelacja odrzucam. -
-