Rekrutacja 'Otwarta' do San Andreas Police Department - Grudzień'24
-
Rekrutacja do San Andreas Police Department
Czym jest frakcja SAPD:
Frakcja San Andreas Police Department ma na celu utrzymanie bezpieczeństwa i utrzymywanie porządku w stanie San Andreas. Nasze zadania obejmują między innymi patrolowanie ulic, reagowanie na zgłoszenia, aresztowanie podejrzanych, prowadzenie pościgów i ogólne egzekwowanie prawa.
Jak wygląda proces rekrutacyjny?
Spośród podań wybieramy te najlepsze, podanie to Twoja wizytówka także zaprezentuj się z jak najlepszej strony. Osoby, które dostaną się poprzez tą rekrutację będą szkolone przez najlepszych oficerów naszej kadry, odpowiednio przygotowując się, by podejść do egzaminu na pełnoprawnego członka frakcji. Rekrutacja otwarta oznacza to, że podania będą sprawdzane w miarę na bieżąco.
Wymagania:
- Sprawny mikrofon, posiadanie komunikatora Discord, Team Speak 3
- Kultura na wysokim poziomie,
- Brak aktywnych kar na serwerze,
- Stosowanie się do wszystkich regulaminów serwerowych,
- Dojrzałość emocjonalna.
Wzór Rekrutacyjny:
Imię: (Podaj swoje imię)
Nick: (Nick, którym posługujesz się na serwerze)
Discord: (Nazwa użytkownika na discordzie)
UID: (UID, możliwe do sprawdzenia poprzez /info lub na panelu)
Serial: (Podaj swój serial [F8 -> serial])
Ilość przegranych godzin na serwerze: (Ilość przegranych godzin na serwerze)
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: (Tak/Nie)
Czy zapoznałeś się z regulaminem: (Tak/Nie)
Opisz swój charakter: (Zaprezentuj samego siebie, daj się poznać)
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: (Przekonaj nas do Siebie) -
Imię: Michał
Nick: Hyzio
Discord: .dis.ork.
UID: 2063
Serial: 4176D1BB01ECE0A210DA0AD3326262A2
Ilość przegranych godzin na serwerze: 130
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem: Tak
Opisz swój charakter: Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną i zdeterminowaną w dążeniu do celu. Cechuje mnie wysoka kultura osobista i umiejętność pracy w zespole. Jestem spokojny, opanowany w sytuacjach stresowych, a jednocześnie potrafię działać szybko i zdecydowanie, gdy sytuacja tego wymaga. Lubię uczyć się nowych rzeczy, dlatego z zaangażowaniem podchodzę do nowych wyzwań. Moja komunikatywność i otwartość pozwalają mi łatwo nawiązywać kontakty z ludźmi, co jest kluczowe w pracy zespołowej.
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: Bo kto inny przyjdzie na patrol z takim entuzjazmem i świetnym humorem jak ja? Mam dar rozładowywania napięcia (czasem nawet dosłownie, gdy trzeba unieszkodliwić przestępcę). Moja elastyczność pozwoli mi dostosować się do każdej sytuacji, od gonienia przestępców po rozwiązywanie konfliktów między kolegami o to, kto wypił ostatnią kawę. A poza tym, jestem przekonany, że razem z SAPD możemy stworzyć zespół nie do zdarcia – jak z dobrego filmu akcji, ale z happy endem. -
Imię: Dawid
Nick: Gibsztyl*
Discord: gibsztyl.
UID: 3729
Serial: 125EE00ED601245E68B293D291E89702
Ilość przegranych godzin na serwerze: 100h (wróciłem do gry po długim czasie nieobecności)
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: Nie
Czy zapoznałeś się z regulaminem: Tak
Opisz swój charakter: Myślę, że jestem odpowiedzialną osobą. Dużo osób stawia na mnie, bo wiedzą że można na mnie polegać. Często też zdarza mi się tak, że gdy coś trzeba zrobić co wymaga powagi, to ja to wykonuje, bo potrafię zachować powagę do miejsca i sytuacji w jakiej się znajduję. Dążę do wybranego mi celu, jestem szczery i nienawidzę jak ktoś kłamie lub plotkuje za plecami, czasem zdarzy mi się skłamać lecz w dobrych intencjach. Denerwuje mnie czasem to, jak ktoś jest mało samodzielny. Ortografie trzymam na wysokim poziomie. Mogę się nazywać przeciętnym uczniem. Interesuje się wszystkim co jest związane z Bukmacherką, giełdą oraz programowaniem. Jestem towarzyski , lubię spędzać czas z przyjaciółmi. Gram także w inne gry, lecz najbardziej skupiam się na MTA. Szczególnie podchodzę do spraw sentymentalnych, gdyż życie mnie tak nauczyło.
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: Ponieważ byłem nie raz już na takim stanowisku wiec doświadczenie mam na można powiedzieć wyższym poziomie jeśli chodzi o frakcje SAPD czy też innych wszystkich możliwych frakcjach na wiekszych serwerach itp. Jestem bardzo cierpliwą osoba która umie się słuchać wyższych rang i nie prowadzi do kłótni. Moim zdaniem będę dużo dziennie siedział na serwerze jak tylko wolny czas mnie zastanie to będę. Bardzo zależy mi na owej frakcji ponieważ bedzie to dla mnie inna odskocznia na serwerze gdzie bede mogl robic cos innego niz tylko zarabiac i na pewno bedzie wieksze to urozmaicenie niz robienie tego samego ciagle. Bardzo podoba mi się odgrywanie role play jestem przyzwyczajony do tego jeszcze z SAMPA badz FiveM z hardrp.