Wniosek o odbanowanie |KOMIS|Prezes zbanowany przes system
-
Nick: (podaj swój nick z serwera) |KOMIS|Prezes
Serial: (podaj swój serial z MTA) DBC43C991A5901F0058C59712756FF62
UID: (podaj swój UID spod /info lub link do konta z panel.pylife-rpg.pl) nie mam podglądu
Nick admina: (podaj nick admina, który nadał Ci karę) system
Powód zbanowania: (podaj powód nałożenia kary) wykryto próbe wykorzystywania nieodpowiedniego oprogromowania
Do kiedy jesteś zbanowany: (data) perm
Opis sytuacji: (opisz sytuację, po której otrzymałeś bana) witam dzień jak codzień po pracy w wolnym czasie wbijam na serwer rozluznic sie i pograć troszku ppo wyjeciu auta z przecho pojechalem na mechanika sie naprawic poczym użyłem ogranicznika predkosci i dostalem laga po czym sprawdzam ban
Dowody: (tutaj możesz zamieścić dowody jeżeli jakieś posiadasz - koledzy nie są dobrymi świadkami) nie mam nic
Link do poprzedniego podania: (podajesz jeśli było odrzucone i chcesz spróbować ponownie)
Coś od siebie: zalezy mi na ub bo gram jedynie tylko na tym serwerze inne nie sa takie spoczko jak ten odrazu mówie ze miałem zrobione macro w myszce do serwera dayz jako ze kolega mowil zebym nie uzywal go w mta bo blokuja to wbilem i uzylem bezmyslnie nie wiem co mam powiedziec pisze to bez sensu bo jestem zmeczony i ide zaraz spac prosze o ub jestem nie winny -
Niestety, ale u nas macro nie jest banowane z automatu. Otrzymałeś bana za próbę dodania gotówki do swojego konta po przez cheaty, jeżeli chcesz nadal grać to napisz prawdę, a przemyślimy twój dalszy los.
-
Skoro nie jesteś zainteresowany dalszą grą na serwerze, to ban zostaje, a temat zamykam.
-
-