Wniosek o Ub Gromaden zbanowany przez gtkvba
-
Nick: (podaj swój nick z serwera) Gromaden aktualnie (Patrzpmoff)
Serial: (podaj swój serial z MTA)79EBAB5859F064816DE958524C5EC18E
UID: (podaj swój UID spod /info lub link do konta z panel.pylife-rpg.pl) Gromaden ( nie moge znaleźc siebie w tym panelu xd
Nick admina: (podaj nick admina, który nadał Ci karę)gtkvba
Powód zbanowania: (podaj powód nałożenia kary) Odwalanie, wyzwiska, chamstwo wobec adm.
Do kiedy jesteś zbanowany: (data)2025-03
Opis sytuacji: (opisz sytuację, po której otrzymałeś bana) Nie ma co tu opisywać, nie pamiętam nawet już tego za bardzo.
Dowody: (tutaj możesz zamieścić dowody jeżeli jakieś posiadasz - koledzy nie są dobrymi świadkami)
Link do poprzedniego podania: (podajesz jeśli było odrzucone i chcesz spróbować ponownie)https://forum.pylife-rpg.pl/topic/2777/wniosek-o-ub-na-serwerze-gromaden-aka-patrzpmoff
Coś od siebie: (jeśli Ci naprawdę zależy, będziesz wiedział co tu napisać) nie chce się mi odwalać, chce wbić zobaczyć co tam na tym koncie. Pograć sobie just chill. Daj Kubuś Ub każdy bd happy. Sorry za swoje zachowanie. Nie ma co tego rozdrapywać, jesteśmy dorośli, zakopmy toporek i bawmy się razem. -
A i od razu też Ub na dc poproszę. Nie pamiętam za co, ale coś odyebałem i to nie mało jak mi świta troling itp. co Ty na to Kubś Last chance ?
-
Nie zostaniesz odbanowany.
-
-