Wniosek o odbanowanie BOSKI. zbanowany przez Vertan
-
Nick: BOSKI.
Serial: B343A4A4936C3533BEDD8BA9147B4742
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=522
Nick admina: Vertan
Powód zbanowania: Wyjaśnij zakup na forum.
Do kiedy jesteś zbanowany: 2032-12-31 15:28:46
Opis sytuacji: Witam bardzo serdecznie domyślam się o co chodzi mianowicie w listopadzie gdzieś okolice 20 listopada gdy miało miejsce ''znerfienie' kasyna a konkretnie gry BlackJack gracz |TUNE-SF|maciek2010Pl był rozczarowany i chciał porzucić rozgrywkę na serverze Pylife v2 więc napisał cytuje ''Kto chce fury'' i kilka osób napisało wiadomo ''JA'' też myśleliśmy że to na jaja robi ale nie brnął dalej pisze ''Kto pierwszy mnie znajdzie i wsiądzie do mnie ten dostanie'' no to akurat tak się złożyło że miałem najbliżej bo byłem na bocznicy a gracz był na naszej siedzibie to no można powiedzieć że ''WYGRAŁEM'' pojechaliśmy na giełde byłem przekonany że to tylko takie gadanie a tu chłop wystawia mi za podatek fure i pyta ile mam miejsc ja mówie że mam jedno tylko wolne na tamten czas,mowa o pojeździe ''Stafford'' ja pisałem że ''jeszcze się ułoży że to tylko gra i ten no ale ''Skorzystałem'' kupiłem za podatek i po kilku dniach ów pojazd sprzedałem i za gotówkę z niego zakupiłem pojazd który mnie naprawdę kręcił.
Dowody: Wstawiłbym logi z listopada z zaistniałej sytuacji lecz niestety nie potrafię cofnąć do listopada a maksymalnie do początku grudnia.
Link do poprzedniego podania: Nie było
Coś od siebie: Miłej gierki wszystkim. -
Witaj,
Więc tak, nie będę już wnikał dlaczego to zrobiłeś, aczkolwiek po części Cię rozumiem, szybka możliwość zarobku, chęć wzbogacenia się oraz zakup wymarzonej fury bez jakichkolwiek wymagań. Niestety jest to sprzeczne z naszym regulaminem, zasadami i nie jest fair wobec innych graczy, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego otrzymałeś bana. Sprawa jest prosta, oddasz pieniądze za które sprzedałeś ten pojazd w zamian za odbanowanie na serwerze. -
@Vertan No Okej pytanie komu i w jaki okres czasu na to?
-
@BOSKI Powiedz mi ile potrzebujesz czasu na uzbieranie tej kwoty? Pieniądze oddasz żebrakowi, to będzie najrozsądniej moim zdaniem, nikt też nie będzie mógł zarzucić, że zachowamy pieniądze dla siebie. Przedyskutuje jeszcze temat w gronie ekipy, co zrobić z taką sumą.
-
@Vertan Szczerze mówiąc jest to BARDZO DOBRE pytanie bo tak naprawde nie wiem ile czasu potrzebuje na zgromadzenie takiej sumy
-
@BOSKI Postaraj się mniej więcej przeanalizować swoje zarobki i ilość godzin którą poświęcasz dziennie na grę, możesz również przyśpieszyć ten proces sprzedając któryś z swoich pojazdów.
-
@Vertan W sumie obecnie nie dam rady się określić więc odpuszczam,chciałbym tylko prosić o to czy da rade jakoś by odpisać moje pojazdy z organizacji?,A jak nabiorę siły i ochoty a przede wszystkim więcej czasu do gry to napisze ponownie apelacje.
-
@BOSKI Rozumiem, że nie masz czasu na grę i odpuszczasz temat na obecną chwilę, nie jest to nic dziwnego, żyjemy w takich czasach, że wszystko zmienia się z godziny na godzinę. Niestety, ale ban musi zostać, napisz drugą apelację za jakiś czas jak nabierzesz chęci do gry. Co do pojazdów, no to przykro mi, ale nie możemy postępować w ten sposób, nie będzie to w porządku wobec innych osób. Apelację zamykam i życzę powodzenia, do następnego.
-
-