Bramy na terenie 953. Baza organizacji Pilgrim, LV
-
[center]Witam. Piszę jako zastępca Lidera organizacji Red Blade oraz jako przyjaciel gracza Hajsoffy.
Na terenie organizacji posiadamy dwa garaże, które widać na załączonym filmie. Garaże posiadają bramy, które nie mają kolizji. Hajsoffy prosił o pomoc Rcona @gtkvba , lecz owy Rcon prosił abyśmy napisali na forum. Więc wstawiamy z prośbą o naprawienie kolizji na tych dwóch garażach, oraz otwierania jak i zamykania ich poprzez komendę. Niestety gracz Hajsoffy z nie znanych nam przyczyn, nie może wstawiać tematów ani postów na forum.**[/center][center]Adres posiadłości: 953. Baza organizacji Pilgrim, LV[/center]
[center]FILMIK PREZENTUJĄCY OWE GARAŻE[/center]
-
-
Odświeżam
-
@D4wny Hej z racji na duży natłok pracy kuba był zajęty problemami typu lagi na serwerze oraz wzmocnienie zabezpieczeń przed hakerami, przekazałem sprawę i postaram się aby została wykonana w ciągu 48h, pozdrawiam
-
Dziękuję, w takim razie czekam.
-
@D4wny Nie widzę potrzeby montowania tam tych dwóch bram na komendę czy hasło, to nie komis, a baza organizacji, musielibyśmy dodać po kolei z osobna każdemu kto posiada takie coś, żeby było sprawiedliwie (oczywiście wchodzi takie coś w grę, ale ja tutaj tylko sprzątam, więc możecie złożyć propozycję o takie urozmaicenie). Jak dla mnie, najprościej byłoby po prostu usunąć je z obiektu, wyglądało by to bardziej przejrzyście.
-
@Vertan w takim razie wolę aby dodano tam interior garażu ktory był na v1
-
@D4wny Nie posiadamy ID interioru który był w tym miejscu, jeśli posiadasz screeny czy coś co mogłoby pomóc zidentyfikować ten garaz napisz mi wiadomość prywatna na forum, co do bramy - nie dodajemy bram do zwyklych posiadlosci, jedynie komisy maja taki przywilej.
W ramach rozwiązania tego problemu proponuje usunąć tą bramę lub dodać tam domyślny garaż, który został wymodelowany na potrzeby naszego serwera (jest mały na 2,3 pojazdy więc nie wiem czy będzie to zadowalające rozwiązanie).
-
Więc tak. Informacje jakie ma od hajsoffego. Niechodzi mam o bramę na głównym wjedzie na teren posiadłości tylko w tych dwóch garażach. Z tego co wiem przywilej na bramy mają komisy aczkolwiek jedna posiadłość w lv ma szlaban... Cały czas próbuje znalazc oryginalny interior tej posiadłości...
-
Mały interior garażu mocno ograniczy potencjal tej bazy, bardzo fajnym urozmaiceniem giery byłoby gdyby aktaulne bramy garaży które tam są miałby dodaną kolizję i opcję otwierania, zwracam się z prośbą abyście przemysleli jeszcze raz taką opcje i ewentulanie zrobili to z dobrego serducha
-
@D4wny Nie mamy zamiaru tworzyc bram dla zwyklych baz. Która posiadłość posiada szlaban w LV?
-
@gtkvba wiadomość od hajsoffego. Posiadłość o id 947
-
Zgodnie z prośbą Hajsoffy zamykam temat.
-
-