Wniosek o odbanowanie na serwerze, KubaGTHD zbanowany przez Ditru
-
Nick: KubaGTHD
Serial: DAA1A7811D891ED7BDDFC95088309A84
UID: (podaj swój UID spod /info lub link do konta z panel.pylife-rpg.pl) https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=837
Nick admina: Ditru
Powód zbanowania: Wyjaśnij na forum powiązania z kontami "aniadoruchania" oraz tomekzewsi i goroncawika
Do kiedy jesteś zbanowany: 2025-03-20 03:18:22
Opis sytuacji: Byłem zirytowany limitem na swoim koncie w kasynie, bo bardzo spodobało mi się to miejsce i byłem ciekawy, czy będę mógł grać na innym koncie na tym samym serialu, no i się dało. Nie wiedziałem, że za takie coś może być ban, bo przecież na jeden serial przypadają 3 konta, więc wszystko robiłem legitnie ( tak mi sie wydawało ). No i co kręciłem, kręciłem i kręciłem machiną, aż w końcu dostałem kicka i już sie domyśliłem, że mam bana.
Dowody: (tutaj możesz zamieścić dowody jeżeli jakieś posiadasz - koledzy nie są dobrymi świadkami)
Link do poprzedniego podania: (podajesz jeśli było odrzucone i chcesz spróbować ponownie)
Coś od siebie: Bardzo mi głupio z tego powodu, bo jestem starym wyjadaczem pylife, na tym też już gram długo, bo 7msc, a popełniłem infantylny błąd, chciałbym zwrócić pieniądze które przesłałem sobie na główne konto i bardzo przeprosić oraz zagwarantować, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy!` PS: goroncawika to nie było moje konto -
Cześć @KubaGTHD. Z konta goroncawika otrzymałeś łącznie 71710€:
Na to konto nie były przelewane żadne środki, dlatego od razu wykluczam pożyczkę i rozumiem, że są to te przelewy, do których się przyznajesz. Pozostałe konta, które wymieniłem - "aniadoruchania" oraz tomekzewsi to konta, na które się logowałeś. Dlatego zostały one podpięte pod tę sprawę, ponieważ mogę się domyślać, że miały one być wykorzystywane w tym samym celu co konto goroncawika.
Z uwagi, że wykazałeś skruchę i od razu przyznałeś się do czynu, jestem w stanie Cię odbanować pod warunkiem przekazania w.w. sumy w ciągu 72 godzin do pierwszego spotkanego żebraka, a następnie wstawieniu screena jako dowód w tej apelacji - chociaż osobiście polecam nagranie, by mieć pewność, że danie kasy będzie widoczne.
Jeżeli nie masz uwag odnośnie sumy bądź czasu na przekazanie jej, prosiłbym o informację w tej apelacji.
-
@Ditru kwota jest błędną, ponieważ końcowo na moje konto trafiła kwota 30k, a ta nadwyżka została przelana do Wiktoria, co do akcji z żebrakiem jestem za.
[2023-11-06 15:36:17] [Output] : ✓ Przekazujesz 41710.00 € graczowi Wiktoria./6. -
Faktycznie, @KubaGTHD 41710€ zostało później przekazane do Wiktoria. co pozostawiło na twoim koncie 30 000€. Z racji, że całość gotówki przelanej od goroncawika - częściowo pośrednicząc przez Ciebie - to w.w. wspomniane 71710€, a pozostałą kwota znajduje się już na zbanowanym koncie, którego warunkiem odbanowania jest przelanie wspomniajej pozostałej części nielegalnie pozyskanych środków, to jestem w stanie się zgodzić na to, abyś wpłacił jedynie 30 000€ - efekt będzie ten sam, całość sumy wyjdzie z obiegu.
Skoro ta kwestia została ustalona to zdejmuję bana i czekam do godziny 18:00 9 listopada 2023 na potwierdzenie przekazania 30 000€ żebrakowi, w postaci screena/nagrania, które wstawisz tutaj w apelacji. Jeżeli będziesz miał problemy ze znalezieniem żebraka, daj o tym znać tutaj. I jeszcze raz - bardzo zachęcam do nagrania przekazania środków zamiast zwykłego screena.
-
-
Okej, wszystko się zgadza w takim razie temat zamykam
-
-