Rekrutacja do San Andreas Medical Center - Listopad 2023
-
Nick: bolciarz&
Discord: kacperrr#9787
UID: 103
Serial: C91EDD56CECFDDC1F7BEFEED35C9FC04
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Coś o sobie: Witam, jestem Kacper mam 17 lat. Uczęszczam do liceum ogólnokształcącego do 3 klasy. Jestem pomocny i pracowity. W wolnym czasie gram sobie na pylife i inne gierki. Interesuje się również motoryzacją i różnymi sportami.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Posiadam roczne doswiadczenie z zawodzie.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Powinniscie mnie wybrac, poniewaz ogarniam w miare RP, mam wysokie doswiadczenie w tej frakcji i ogolnie jestem idealnym kandydatem na ta posade.
Coś od siebie: Powodzenia innym z fartem! -
@bolciarz Podanie rozpatrzone pozytywnie, proszę o ustawienie prefixu |ASAMC| w grze oraz zgłoszenie się do mnie na discordzie: "Kasspersky" w celu ustalenia spotkania organizacyjnego
Rekrutacja pozostaje dalej otwarta, zapraszamy do składania podań
-
Nick: Szakalxxx
Discord: SzakalxXx
UID: 3654
Serial: 9DE80358BF3A3AEF206DA286B01278A4
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Coś o sobie: Łukasz mam 26lat. Jestem miłą i przyjazną osobą. Służę pomocą w każdym przypadku.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Doświadczenie ze służbami mam. Tylko ze nie w Ratownictwie Medycznym. Jestem osobą szybko się uczącą i myślę ze nie będzie problemu nauczenia się wszystkiego.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem osobą przykładającą się do powierzonych mu zadań.
Coś od siebie: Z miłą chęcią wstąpię Do służb Medycznych i poznam pozostałych ludzi i całą EKIPE. Wtedy gra będzie wyglądała zupełnie inaczej
i pewnie będzie przyjemniejsza. -
@Szakalxxx Podanie rozpatrzone pozytywnie, proszę o ustawienie prefixu |ASAMC| w grze oraz zgłoszenie się do mnie na discordzie: "Kasspersky" w celu ustalenia spotkania organizacyjnego
Rekrutacja pozostaje dalej otwarta, zapraszamy do składania podań :)))
-
-