Rekrutacja do San Andreas Medical Center - Listopad 2023
-
Nick: Handrastyczny*
Discord: Handrastyczny*
UID: 35
Serial: B8F65FD7F86CE853FC6DE92267CCF7E2
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:tak
Czy byłeś karany na serwerze:nie
Coś o sobie: Hej, mam na imię Jakub pracuje jako kierowca zawodowy ogólnie nigdy nie potrafiłem siebie opisywać więc najlepiej mnie poznać i sami werdykt postawić ale ogółem to dobry że mnie ziomek który nie szuka spin
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: owszem że tak lider w 2016-2017rok na konkurencji
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Mam dużo doświadczenia w byciu frakcji oraz jako lider zarządzać grupa.
Coś od siebie: wspominam o tobie r1 oraz licze na szansę i że zobaczymy się na służbie wszystkim życzę powodzenia -
@Handrastyczny Podanie przyjęte, zgłoś się do mnie na discordzie: louisrossi
w celu ustalenia terminu spotkania organizacyjnego
Oraz proszę o ustawienie prefixu |ASAMC| w grze
Rekrutacja pozostaje otwarta, zapraszamy do składania podań
-
Nick: szysznikk
Discord: _szysznikk#7430
UID: 10623
Serial: 950C37667481F06CF39F126C62EC825
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Coś o sobie: jestem Kordian, mam 15 lat, chodzę do 2 klasy zawodowki, kocham rolnictwo, bardzo lubię współpracować, jestem pomocny dla innych osób
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: nie posiadam, lecz chcę to zmienić
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: uwazam ze odnajdę się we SAMC, mimo tego ze nie mam w tej frakcji doswiadczenia, potrafię zachować zimną krew w danej sytuacji
Coś od siebie: jestem pozytywnie nastawiony wobec innych graczy, należę do osób które potrafią się dobrze bawic, zapewniam wam spokojną rozgrywkę, mam nadzieję że zobaczymy sie razem we frakcji panowie ;)) -
@szysznikk Podanie przyjęte, zgłoś się na discordzie: Kasspersky
w celu ustalenia terminu spotkania organizacyjnego
Oraz proszę o ustawienie prefixu |ASAMC| w grze
Rekrutacja pozostaje otwarta, zapraszamy do składania podań -
Nick: AdmineQQ
Discord: admineqq3
UID: 4634
Serial: 578C39A21716B8A1ED554F265AA8E5E3
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:Tak
Czy byłeś karany na serwerze: NieCoś o sobie: Witam nazywam się Mateusz mam 14 lat ,mieszkam w województwie małopolskim . Lubię grać w gry Cs go Mta minecraft Farming . Interesuję się motoryzacją i rolnictwem . Jestem bardzo miłą osobą, sympatyczną. Jestem towarzyski, lubię poznawać nowych ludzi, Mam szacunek do ludzi starszych i młodszych ode mnie. W wolnym czasie oprócz grania na komputerze lubię wychodzić na dwór i jeździć na rowerze . Z innym moich zainteresowań mógłbym wymienić na przykład pasję do gotowania. Gotowanie sprawia mi przyjemność. Chciałbym kiedyś zostać kierowcą tira lub pracować w restauracji jako kucharz. Po za tym lubię również wychodzić pojeździć na rowerze lub hulajnodze i wychodzić gdzieś z znajomymi.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Raz byłem w SAMC na innym serwerze w 2019 roku
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem osobą sumienną, pomocną, potrafię dostosować się do wymagań oraz poleceń wyżej postawionych ode mnie członków administracji. Doskonale dogaduję się z innymi graczami oraz chętnie pomagam im w trudnych do rozwiązania dla nich sytuacjach. Ponieważ jestem osobą aktywną i pomocną.Coś od siebie: Torba R1 do zobaczenia na służbie
-
@AdmineQQ-0 Podanie rozpatrzone pozytywnie, proszę o ustawienie prefixu |ASAMC| w grze oraz zgłoszenie się do mnie na discordzie (louisrossi) w celu ustalenia spotkania organizacyjnego
Rekrutacja pozostaje dalej otwarta, zapraszamy do składania podań
-
Nick: Skipper*
Discord: mi3ta44
UID: 10847
Serial: (Serial można sprawdzić komendą serial w konsoli pod F8/~.)
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:(Tak
Czy byłeś karany na serwerze:Nie.)
Coś o sobie: Hej mam na imie Mateusz, mam 14lat uczeszczam do 8klasy s.p. Jestem milym, przyjaznym, nie konfliktowym graczem. Moim hobby jest motoryzacja, lubie szybkie, sportowe, godne podziwu auta heehe. Moja ulubiona marka pojazdu to DODGE CHELLENGER. Lubie takze gotowac, jest to dla mnie relaksujace i robie to w wolnym czasie. Ogolnie nie mam problemu aby dostosowac sie do polecen i mam szacunek do starszych jak i mlodszych ode mnie. Nie naleze do graczy typu rasistowskich czy memiarzy. Jestem graczem o dobrym humorze i nie dzialam na szkode serwera,graczy chce, aby prowadzacy gracze ze mna rozgrywke byli zadowoleni i z poczuciem humoru i nw wsm co jeszcze.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: nie posiadam, chyba ze sapd bylem na pseudolach.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem sympatycznym graczem ktory chce niesc pomoc innym graczom oraz zadbac o realia by umilic gre :d
Coś od siebie: Pozdrawiam, mam nadzieje ze sie dostane bo chcialbym poznac zawartosc torby R1 -
@Skipper-0 Odrzucam.
Rekrutacja dalej trwa, zapraszamy do składania podań
-
Nick: jozin.qs
Discord: jozineg#4207
UID: 546
Serial: 0D2C27A50AFD33D757733C2975392243
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:Tak
Czy byłeś karany na serwerze:\Nie
Coś o sobie: Mam na imię Norbert mam 21 lat aktualnie studiuję , jestem przyjazny ,pracowity i pomocny . W wolnym czasie lubię pograć w gierki , oczywiscie mam również inne zainteresowania ale nie koniecznie odnoszą się do serwera
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Tak , jestem na studiach 3 rok RM.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Wiedzę na temat ratownictwa mam sporą , na tym opiera się aktualnie moje życie . Jestem przyjazny nie sprawiam problemów więc czemu nie . będę mógl w razie czego poradzić trochę swoimi doswiadczeniami z życia , wiadomo to tylko gra więc nie ma co się wczuwać aż tak ale zawsze umili mi to czas na serwerze.
Coś od siebie: Polecam siebie , nie sprawię klopotow. Jako że trochę jestem zajęty nie mogę powiedzieć że oddam sie w 100% grze bo są też ważniejsze rzeczy , aczkolwiek tyle ile będę mogl będę pomagać -
Nick: bolciarz&
Discord: kacperrr#9787
UID: 103
Serial: C91EDD56CECFDDC1F7BEFEED35C9FC04
Coś o sobie: Witam, jestem Kacper mam 17 lat. Uczęszczam do liceum ogólnokształcącego do 3 klasy. Jestem pomocny i pracowity. W wolnym czasie gram sobie na pylife i inne gierki. Interesuje się również motoryzacją i różnymi sportami.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Posiadam roczne doswiadczenie z zawodzie.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Powinniscie mnie wybrac, poniewaz ogarniam w miare RP, mam wysokie doswiadczenie w tej frakcji i ogolnie jestem idealnym kandydatem na ta posade.
Coś od siebie: Powodzenia innym z fartem! -
@bolciarz Podanie rozpatrzone pozytywnie, proszę o ustawienie prefixu |ASAMC| w grze oraz zgłoszenie się do mnie na discordzie: "Kasspersky" w celu ustalenia spotkania organizacyjnego
Rekrutacja pozostaje dalej otwarta, zapraszamy do składania podań
-
Nick: Szakalxxx
Discord: SzakalxXx
UID: 3654
Serial: 9DE80358BF3A3AEF206DA286B01278A4
Coś o sobie: Łukasz mam 26lat. Jestem miłą i przyjazną osobą. Służę pomocą w każdym przypadku.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Doświadczenie ze służbami mam. Tylko ze nie w Ratownictwie Medycznym. Jestem osobą szybko się uczącą i myślę ze nie będzie problemu nauczenia się wszystkiego.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem osobą przykładającą się do powierzonych mu zadań.
Coś od siebie: Z miłą chęcią wstąpię Do służb Medycznych i poznam pozostałych ludzi i całą EKIPE. Wtedy gra będzie wyglądała zupełnie inaczej
i pewnie będzie przyjemniejsza. -
@Szakalxxx Podanie rozpatrzone pozytywnie, proszę o ustawienie prefixu |ASAMC| w grze oraz zgłoszenie się do mnie na discordzie: "Kasspersky" w celu ustalenia spotkania organizacyjnego
Rekrutacja pozostaje dalej otwarta, zapraszamy do składania podań :)))
-
-