Wniosek o odbanowanie majkii0 zbanowany przez Veteran
-
Nick: majkii0
Serial: 4E1F81ECED021BDABB131068C2ECD044
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=5196
Nick admina: Veteran
Powód zbanowania: Wyjaśnij coś na forum
Do kiedy jesteś zbanowany: 2025-01-07 23:59:13
Opis sytuacji: Pokazywałem jednemu z niewielu graczy na serwerze mojego pereniala, który jechał 260+ km/h gdy nagle teleportował się admin i poczęstował mnie soczystym banem na 999 dni
Dowody: Gracz, którego nicku nie pamiętam.
Link do poprzedniego podania: ----
Coś od siebie: Myślę, że Ban został dany niesłusznie iż nie zrobiłem nic złego jak i również nie przeszkadzałem nikomu w grze, wszedłem na serwer po paru miesiącach zobaczyć czy tętni tam jeszcze jakieś życie i chwilkę pograć lecz niestety długo się tym nie nacieszyłem. Wyrażam skruchę i bardzo proszę o odbanowanie mnie w tej sytuacji, pozdrawiam. -
Nick: majkii0
Serial: 4E1F81ECED021BDABB131068C2ECD044
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=5196
Nick admina: Veteran
Powód zbanowania: Wyjaśnij coś na forum
Do kiedy jesteś zbanowany: 2025-01-07 23:59:13
Opis sytuacji: Pokazywałem jednemu z niewielu graczy na serwerze mojego pereniala, który jechał 260+ km/h gdy nagle teleportował się admin i poczęstował mnie soczystym banem na 999 dni
Dowody: Gracz, którego nicku nie pamiętam.
Link do poprzedniego podania: ----
Coś od siebie: Myślę, że Ban został dany niesłusznie iż nie zrobiłem nic złego jak i również nie przeszkadzałem nikomu w grze, wszedłem na serwer po paru miesiącach zobaczyć czy tętni tam jeszcze jakieś życie i chwilkę pograć lecz niestety długo się tym nie nacieszyłem. Wyrażam skruchę i bardzo proszę o odbanowanie mnie w tej sytuacji, pozdrawiam.Jednak był to problem serwera, taką informację dostałem przed chwilą. Oczywiście jak najbardziej moja wina, więc przepraszam za całe zajście. Zgłoś się do mnie na serwerze, dam Ci jakąś rekompensatę z własnej kieszeni za ten stracony czas. Błąd został już zlokalizowany i naprawiony, a konto odbanowane, pozdrawiam.
-
V Vertan zablokował ten temat dnia
-
V Vertan przeniósł ten temat z Apelacje od kar dnia