Wniosek o odbanowanie na serwerze, Fezzi zbanowany przez gtkvba
-
Nick: Fezzi
Serial: A467F2474DF8F3058719258BFF92C633
UID: 84
Nick admina: gtkvba
Powód zbanowania: Sam już nie wiem co tu wpisać z początku było, że przyjąłem majątek, ale wyjaśniłem, że to była wymiana, a teraz na siłę jest mi zarzucane, że doskonale wiedziałem o tym, że pojazd ID 5252 jest skradziony/zbugowany
Do kiedy jesteś zbanowany: 999d
Opis sytuacji: Temat nam dobrze znany, ale przytoczę po raz trzeci. Zakupiłem pojazd Cheetah ID 5252 od gracza oldzik, ale okazało się, że to auto zostało przez tego gracza zbugowane przez występujący błąd na serwerze.
Link do poprzedniego podania: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/2142/wniosek-o-odbanowanie-na-serwerze-fezzi-zbanowany-przez-gtkvba/12
Coś od siebie: Panie Jakubie bądźmy ludźmi i się szanujmy. Dlaczego na siłę próbujesz wcisnąć mi, że byłem świadomy tego, że to auto pochodziło z kradzieży/buga? Tłumaczę ci, że nie byłem tego świadomy aż do momentu kiedy pewnien gracz do mnie napisał wtedy zacząłem mieć wątpliwości co do tego, następnie został poruszony ten temat na discordzie serwera, co okazało się prawdą, że ten pojazd pochodził z kradzieży czy tam buga jak zwał tak zwał. Nie zgłaszałem tego, bo już to zostało zgłoszone przez innych graczy, przecież zbanowałeś buggerów zanim ja otrzymałem bana. Nie przyznam się do niczego, bo nie jestem winny, ale zaczynam sądzić, ze uwziąłeś się na moją osobę i chcesz mi odciąć możliwość grania na serwerze. Chciałbym, aby do tej sprawy wkroczył XeN, bo uważam go za bardziej rozważną osobę niż ty. Wyjaśniłem ci już kwestie zakupu pojazdów za podatek, a następnie próbuję ci wytłumaczyć, że ja serio nie byłem świadomy przed zakupem pojazdu, że pochodzi on z takiego źródła. Owszem może i to moja druga kara, ale od tamtej kary minęło sporo czasu gdzie przez ten czas do teraz nie miałem praktycznie kar, zresztą sprawdź w tych twoich "LOGACH" przecież wszystko tam masz. -
@Fezzi Zastosuj się do regulaminu, zamykam.
-
-