Wniosek o odbanowanie na serwerze, Fezzi zbanowany przez gtkvba
-
Nick: Fezzi
Serial: A467F2474DF8F3058719258BFF92C633
UID: 84
Nick admina: gtkvba
Powód zbanowania: Przyjmowanie majątku
Do kiedy jesteś zbanowany: 999d
Opis sytuacji: W sumie, to nie wiem o co chodzi, a więc apeluje o wyjaśnienia
Dowody: brak
Link do poprzedniego podania: --
Coś od siebie: Liczę na szybkie rozpatrzenie tego wątku, bo to żart, że zostaje ukarany za jakieś przyjmowanie majątku, a nic na sumieniu nie mam więc proszę dać dowody o ile takie istnieją. -
@Fezzi Wyjaśnij dlaczego kupiłeś następująco:
pojazd id 10 za 100€ w dniu 2023-05-06 15:36:39
premiera id 1897 za 1320€ 2023-04-28 21:44:38.
oraz zbugowanego cheetaha id 5252 gdzie doskonale wiedziałeś, że jest ukradziony o czym świadczy między innymi twoje zachowanie. -
Moonbeam ID 10, to była wymiana za moje byłe Buffalo ID 2563 z tego co pamiętam, następnie wymieniłem Moonbeama ID 10 za Premiera ID 1897, a co do Cheetaha, to dlaczego wciskasz mi jakiś kit, że doskonale wiedziałem, że Cheetah ID 5252 jest skradziony? Właśnie tu jest ten problem, że nie wiedziałem i jakiś czas po zakupie gracz $KokS$ trochę mnie zmartwił tym co do mnie pisał i okazało się, że to prawda
-
Zakupiłem pojazd Cheetah ID 5252 wczoraj od gracza oldzik za kwotę 425k euro po czym zdemontowałem w nim felgi i zmieniłem je na offroady, następnie dołożyłem tam mk1 i ultra wide, a Mvrcel z tego co wiem ma ten tuning w pojeździe nadal
-
@Fezzi
Mam powody do twierdzenia, że jesteś powiązany z buggerem, w dodatku przejrzałem twoje wiadomości i zachowujesz się toksycznie więc nie zostaniesz odbanowany. -
-