Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, Xamowski. ukarany przez OjczeWasz.
-
Nick: Xamowski.
Serial: F79466AB521CE1ED26DE74520E7F0C04
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=67
Nick admina: @OjczeWasz
Powód zawieszenia prawa jazdy: celowe taranowanie tirów celem przerywania kursów
Opis sytuacji: Wjeżdżałem w naczepy osób pracujących na tirach w celu anulowania ich kursu
Dowody: brak.
Link do poprzedniego podania: brak.
Coś od siebie: Wszedłem na serwer przy niedzieli po tygodniu pracy, żeby trochę zarobić na taxi, a później pojeździć po SA, porobić jakieś pościgi itp. Z nudów staranowałem kilka aut osobowych, po czym przerzuciłem się na tiry. Wiem, że moje zachowanie było nieodpowiednie, ale w taki sposób chciałem sobie trochę umilić rozgrywkę. Zdaję sobie sprawę, że taki sposób rozrywki nie prowadził do niczego dobrego i na przyszłość nie powinienem tego robić, ale brakowało mi trochę takiej chwilowej, ostrej gry. Na przyszłość będę bardziej opanowany.
To moja pierwsza kara na pylife v2, prosiłbym o wyrozumiałość i o ile kara nie mogłaby zostać zdjęta w całości, prosiłbym chociaż o jej skrócenie. -
To moja pierwsza kara na pylife v2
Sprawdziłem Twój serial i wcześniej miałeś nałożony również zakaz jazdy o treści "Ostrzegałem" nadany przez moderatora louisrossi. Pamiętasz sytuację?
-
@Xamowski Proszę, abyś następnym razem nie odwalał w ten czy inny sposób. Odwieszam prawko i zamykam apelację.
-
-