Wniosek o odbanowanie na serwerze, tgsirk.tj zbanowany przez Aiquit
-
Nick: tgsirk.tj
Serial:F47B5869F9F8EBA85E5A817725575A33
UID: 2023
Nick admina: @Aiquit
Powód zbanowania:wyjasnij dlaczego otrzymales przelew od bota do nabijania hajsu z gold/premium
Opis sytuacji: Dostałem przelew z innego konta, które miało być dodatkowym źródłem zarobku z premii gold/premium.
Kwoty, które pozyskałem w ten sposób były niewielkie, sam nie pamiętam dokładnie jakie. Po podaniu ich zwrócę zarobione w ten sposób pieniądze żebrakowi.
Dowody: Wydają mi się zbędne
Link do poprzedniego podania: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1681/wniosek-o-odbanowanie-na-serwerze-tgsirk-tj-zbanowany-przez-aiquit
Coś od siebie: Głupia sprawa, dajcie ub bo chcę spędzić czas na serwerze z moimi serdecznymi przyjaciółmi: - ( -
Cześć @tgsirk . Kwotą, którą pozyskałeś w nielegalny sposób wynosi 21 000€:
Przelew pochodzi z konta PierreDoll. Poza tym sprawdziłem twoje konto i nie widzę innych nieprawidłowości.
Warunek odbanowania:
- Otrzymujesz 4 dni ( Do 08.06.2023 ) na przelanie pierwszem spotkanemu żebrakowi 30 000€. Potwierdzenie tego wstawisz w tej apelacji przy pomocy najlepiej nagrania, a co najmniej screenshotem. W innym wypadku zostaniesz zbanowany bez możliwości apelacji.
- Twoje konto będzie regularnie sprawdzane pod kątem podejrzanych przelewów. Wszystkie aktywności, które będą budziły podejrzenie, będą brane nad wyraz poważnie
Czy zgadzasz się na taki warunek?
-
@Ditru Zgoda
-
@tgsirk kara została zdjęta. W razie gdybyś miał problem ze znalezieniem żebraka napisz na DC: Ditru#3636.
-
-
Kasa przelana, zamykam
-
-