Prośba o odbanowanie na serwerze BilaseQ zbanowany przez Aiquit
-
Nick: BilaseQ
Serial: AB5FE54B6ACD389FE360DEEDC48D4493
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=3950
Nick admina: Aiquit
Powód zbanowania: Nie przyszedłeś tutaj grać - heja
Do kiedy jesteś zbanowany: 2026-04-24 06:08:40
Opis sytuacji: Ponownie bugowałem kilka razy chyba 3 razy dm i biłem mechanika kopałem auto itp. Dostałem kicka z 2 lub 3razy i warny ale dalej to robiłem. Gdy chciałem już się ogarnąć i zacząć grać normalnie miałem w planie, że jutro będę dużo pracował itp. Niestety gdy byłem w urzędzie i ogarniałem egzaminy zostałem zbanowany.
Dowody: -
Link do poprzedniego podania:
Coś od siebie: Z całego serducha przepraszam wszystkich, którym utrudniałem grę i ich biłem bugując dm. Wiem że już dostałem raz szansę ale chciałbym prosić o ostatnią szansę na tym serwerze. Wiem że zawiodłem po raz 2 robiąc to samo ale teraz już naprawdę jak mi sie zachce odwalać to pójdę to zrobić na innym serwerze. Nie mam teraz gdzie grać a bardzo żałuję swojego zachowania. Przysięgam że to już nigdy się nie powtórzy. Zacznę grać normalnie. -
Jak nadawałem Ci bana nie byłeś nawet w urzędzie. Patrząc po liście twoich przewinień na serwerze, nie ma opcji abyś w aktualnym momencie rozpoczął u nas "normalna rozgrywkę". Apelacje napisz za jakiś czas, może wtedy otrzymasz druga szanse. Apelacje odrzucam.
-
-