Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, <zwyrol> ukarany przez <Fezzi>
-
Nick: zwyrol*cvt
Serial: A01B2E59C592CC76595990EC6188F634
UID: 8495
Nick admina: @Fezzi
Powód zawieszenia prawa jazdy: skracanie, taran, brak zaplaty, anulowanie kursu na tirach
Opis sytuacji: Sytuacja była następująca, nabijałem kilometry na taxi chcąc jak najszybciej dotrzeć do celu skracałem sobie drogę i w pewnym momencie skróciłem drogę w taki sposób, że uderzyłem w ciężarówkę gracza, przez co mu zakończyłem kurs. Nie byłem w stanie odezwać się do tego gracza ponieważ nie zdążyłem zobaczyć jego ID. Gdybym znał jego nick na pewno bym mu to wynagrodził.
Dowody: --
Link do poprzedniego podania: ---
Coś od siebie: Chciałbym bardzo przeprosić owego gracza za uprzykrzenie mu gry, przez co musiał od nowa rozpoczynać kurs na C+E. Moje skracania też nie były odpowiedzialne, których tak samo żałuje i przepraszam. Proszę o pozytywnę rozpatrzenie mojej apelacji z powodu, iż to moja pierwsza apelacja i mam nadzieję, że ostatnia. Przepraszam jeszcze raz.
-
Tym graczem byłem ja gdy robiłem kurs na tirach, wskoczyłeś na mnie po czym pojechałeś jakby nigdy nic, tepnąłem się do ciebie zacząłem dialog niestety nie pamiętam jak on szedł, ale przechodząc do meritum, to zlałeś mnie totalnie, nie dostałem żadnej odpowiedzi od ciebie za to co zrobiłeś, a więc postanowiłem, że wlepie ci zakaz prowadzenia pojazdów na 3dni. Karę zdejmuję, ale mam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy.
-
-