Wniosek o odbanowanie na serwerze, macivss zbanowany przez nie wiem
-
@gtkvba zalezy kiedy bo raz kupowalem pp z gieldy za pieniadze i zakupilem za to premium i golda, pogralem pare dni i przestalem grac calkiem w mta wiec nawet nie mam mozliwosci zobaczyc ile tych pp i z kiedy.
-
@gtkvba co dalej robimy z tym bo bana mam dalej a to co wiedzialem to napisalem ?
-
@macivss Dnia 11 kwietnia ktoś zakupił punkty premium na twoje konto - zresztą zostały użyte/sprzedane bo ich już nie masz. Nie mogles kupic je przez giełde.
-
@gtkvba w jakiej ilosci zostaly zakupione bo raz pamietam kupowalem pp z gieldy zeby zakupic golda i premium
-
@macivss 1035 punktów premium, jeśli chcesz moge cie odbanować zabierając tobie 11695€ z konta.
-
@gtkvba ale z jakiej racji jak to zostalo zakupione legalnie. chyba ze jest cos o czym nie wiem i ktos mi sie na konto wlamal
-
@gtkvba dobra wiem o ktore pp chodzi, sytuacja wygladala tak ze kolega mi podarowal te pp zebym sobie zakupil premium i sloty na pojazdy i napisal mi ze jestem mu winny kase za to jak zarobie, zarobilem pieniadze i przelalem mu za to wszystko powinno byc w logach. jak pisze do mnie o to i jak mu przelewam kase, ewentualnie sprawdze jeszcze dc bo moze mi to na dc pisal
-
@macivss Tak w porządku, tyle, że musze Ci skonfiskować równowartość tych punktów premium ponieważ zostały nabyte nielegalnie. Zgadzasz się na to?
-
@gtkvba niezbyt, co masz na mysli ze zostaly nabyte nielegalnie?
-
@macivss W takim razie nie otrzymasz unbana.
-
-