Wniosek o odbanowanie |ASA|Jajko.konis zbanowany przez Aiquit
-
Nick: |ASA|Jajko.konis
Serial: 19E81C3416D536464FAE3765639B8743
UID: 2366
Nick admina: Aiquit
Powód zbanowania: wyjasnij dlaczego otrzymales przelew od bota do nabijania hajsu z gold/premium
Opis sytuacji: Pożyczałem od gracza chyba 2.500 lub 3.000 EUR ale nicku nie pamiętam.
Dowody: -
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Nie rozumiem powodu bana, prosiłbym o wytłumaczenie. -
@Moonbeam karę nałożył administrator Aiquit. Proszę dodać to do tematu, jak i treści apelacji.
-
Posiadasz jakiś dowód że pożyczałeś pieniądze od gracza? Najlepiej aby osoba która udzielała Ci pożyczki podesłała Ci screenshota jak podpisaliście tzw. "umowę"
-
@Aiquit nie wiedziałem że trzeba podpisywać umowę, wszystko było uzgadnianie na kanale głosowym na jednym z komunikatorów był to albo TS3 albo discord jak dobrze pamiętam. Przypomniałem sobie że prawdopodobnie była to pożyczka w celu wypożyczenia samolotu nevada.
-
To w takim razie skąd masz wiedzieć komu masz spłacić, wciąż nie wymieniłeś pseudonimu gracza od którego brałeś pożyczke.
-
@Aiquit przez ten czas kilka osób się przewinęło ale patrząc po apelacjach, które były to pieniądze te mogą pochodzić do jakiegoś Pierre. Chociaż ręki nie mogę dać sobie uciąć jeśli chodzi o właśnie tamte apelacje, bo niestety ale zdarzyło mi się chyba jeszcze na przedłużenie nevady pożyczyć pieniądze i miałem oddać kiedy będę miał.
-
@Moonbeam jakie masz powiązania z organizacja "Tijara"? Raczej musisz mieć jakiś głębszy kontakt skoro otrzymujesz przelew bez pisania żadnej "umowy" na wzięcie pożyczki.
-
@Aiquit do momentu powstania konfliktu z dwójką członków tej organizacji, byłem jej członkiem i tyle. Na TS3 czy DSC rozmawiałem z człowiekiem tego jestem pewien.
-
Przez to że umowa dot. pożyczki nie miała miejsca na serwerze ani nie posiadasz żadnego dowodu poprzez nagranie/screena z dc/ts3 uznam że 2,700 euro to dotacja którą otrzymałeś od tamtej osoby. Zostajesz odbanowany.
-
-