Wniosek o odbanowanie na serwerze, Janek zbanowany przez divadsn
-
Nick: Janek
Serial: F4D81FE35D0BE50D70DD5193DCA714A1
UID: Niepamietam
Nick admina: @divadsn
Powód zbanowania: Wyjasnij cos na forum
Opis sytuacji: osobny temat
Dowody:
Link do poprzedniego podania: (podajesz jeśli było odrzucone i chcesz spróbować ponownie)
Coś od siebie: nieuzasadniony ban nie bylo mnie 2 tyg w domu -
-
@divadsn ?
-
@Janek nie odniosłeś się do pytania w poprzedniej apelacji, bez tego nie mamy o czym rozmawiać.
-
@divadsn aha czyli oznacza to ze jezeli nie mam kompa przy dupie 24/7 to bede na permie siedzial bo ty masz ból dupy nie wiem o co xD i nie odpowiesz mi na apelke hahah spoko admin
-
@Janek miałeś ponad 24h na odpowiedź na forum, więc albo odniesiesz się teraz, albo apelacje znowu odrzucę.
-
@divadsn nie wiem o co ci chodzi przecież zamknąłeś temat wiec tam nie moge nic pisac
-
@Janek tak, skoro otworzyłeś nową apelacje to się może w końcu odniesiesz do starej?
Bez tego nie mamy jak tu kontynuować temat.
-
@divadsn aaa bo ty płaczesz o to taxo xd no dobra to jezdzilem sobie na taxo i mialem caly czas ten sam kurs myslalem ze tak po prostu jest i ze sie zmnienia tam po jakims czasie no ale jezeli siedze na banie to znaczy ze to byl bug. A z tego ci wiem to juz zostalo to wyjasnione wiec o co problem ?
-
@Janek mogłeś tak od razu powiedzieć.
Zbugowane pieniądze zostały pożyczone innemu graczowi, który już je oddał żebrakowi w ramach jego apelacji. To oznacza też, że ten gracz tobie tych pieniędzy już nie zwróci.
W takim wypadku daje ci drugą szansę i karę zdejmuję.
-
-