Wniosek o odbanowanie na serwerze, chaczapuri zbanowany przez Aiquit
-
@chaczapuri Z racji że to ja jestem poszkodowany to wypowiem się w tej sprawie.
Ciężko się nie domyśleć że za kradzież jest kara, pisałem to już w skardze lecz przypomnę to również tutaj, nie oddałeś mi całego paliwa które zostało skradzione na filmie, ponieważ było pół baku a oddałeś około 16 litrów.
Mówię tylko o sytuacji z nagrania ponieważ wcześniej razem z kolegą robiliście to samo kilkukrotnie.
Nie nagrałem tego lecz moim zdaniem dowodem na to że tak było jest to że specjalnie czekałem w samochodzie aby to nagrać bo wiedziałem że znowu to zrobicie.
Gdybym tego nie nagrał robilibyście to dalej bezkarnie a i tak pewnie nie jestem jedynym poszkodowanym. -
@Hamol moze oddam ci 100 na reszte paliwa i po sprawie o ile sie Aiquit zgodzi?
-
@chaczapuri twoim zadośćuczynieniem jest aby oddać graczowi @Hamol 350 euro na jego konto, kare zdejmuje i masz czas do 28.04.2023 aby przelać pieniądze na jego konto i wstawić ssa w tej apelacji przelanych pieniędzy do gracza @Hamol.
-
Na prośbę gracza przedłużam termin oddania gotówki do 30.04.2023, @Hamol jak będziesz na serwerze, upomnij sie w wiadomości prywatnej do gracza.
-
@Hamol jesteś zainteresowany tymi 350euro? Bo widze że raczej nigdy sie nie spotkacie na serwerze.
-
@Aiquit Jestem zainteresowany, nie moja wina że gracza nie ma gdy ja jestem
-
No po prostu raczej ciężko będzie sie wam spotkać o tych godzinach których gracie. @Hamol oraz @chaczapuri ustalcie godzine tutaj w apelacji o której godzinie będziecie mogli sie spotkać na serwerze.
-
-
@Aiquit Niech chaczapuri sie wypowie bo mi obojętnie
-
@Hamol Dodaj na dc Aveo#0760 i napisz jak bedziesz na gierce i tyle
-
Nie ma sensu aby apelacja stała kolejne dwa tygodnie, brak zainteresowania ze strony poszkodowanego. Apelacje przyjmuje.
-
-